Sonperiyot48'den örnek sosyal proje

ING Basketbol Süper Ligi'nde yer alan 16 takımdaki tüm oyuncuların imzaladığı formaların satışından elde edilen gelirler, ihtiyaç sahibi engellilere umut oldu. Sosyal proje kapsamında formaların açık arttırma ile satışından elde edilen gelirlerle manuel ve akülü engelli aracı alınarak SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevine ve Fethiye 2 nolu Sağlık Ocağı'na teslim edildi.

  • 572
Sonperiyot48'den örnek sosyal proje
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de bambaşka bir sosyal projeye imza atan Fethiye Basketbol Sonperiyot48 taraftarlar grubu, ING Basketbol Süper Ligi'nde yer alan 16 takımın katkılarıyla, kulüplerin tüm oyuncuları tarafından imzalanmış formalarının açık arttırmayla satılmasından elde edilen gelir ile Fethiye Engelliler Derneği'nin acil ihtiyacı olan manuel ve akülü engelli araçlar temin edildi.

FETHİYE’YE 4 ENGELLİ ARAÇ
Fethiye Basketbol Sonperiyot48 taraftar grubu yaptığı açıklamada, “Sonperiyot48 Basketbol gönüllüleri olarak düzenlemiş olduğumuz sosyal proje kapsamında SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevine ve Fethiye 2 nolu sağlık ocağımıza birer adet manuel tekerlekli sandalye teslimatını yaptık. Kurulduğumuz ilk günden beri bizlerden desteğini hiç eksik etmeyen Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca’ya, Lokman Hekim Fethiye Belediye Basketbol Takımı Başkanımız İzzet Durak’a, kulüp yöneticimiz Yavuz Topateş’e, basketbol takımımızın baş antrenörü Alkım Ay ve teknik ekibine, kulübümüzün her kademesinde çalışan tüm kardeş ve arkadaşlarımıza, bugüne kadar Fethiye’nin sporuna her türlü imkan ve desteklerini hiç esirgemeyen ana sponsorumuz Lokman Hekim Esnaf Hastanesine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık” dedi.

TOPLAM 17 ENGELLİ ARAÇ TEMİN EDİLDİ
Fethiye Basketbol Sonperiyot48 taraftarlar grubu yetkililerinden Serkan Yalnız ise yaptığı açıklamada “ Bu proje için 3 aydır uğraşıyorum. Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde yer alan 16 kulüpten birer adet tüm takım oyuncularının  ıslak  imzaladığı forma topladım. Bu formaları engelsiz hayat projesi çatısı altında birleştirerek hayırsever iş insanlarından bağışlar topladık. Bu bağışlar karşılığında alınan  7 akülü ve 10 manuel tekerlekli sandalyeleri tespit edilmiş gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bunun haricinde 1 adet Fethiye Huzurevi’ne 3 adet Fethiye ilçemizde yer alan  tekerlekli sandalye ihtiyacı bulunan sağlık ocaklarına teslim ettik. Ana temamız basketbol camiasında daha önce yapılmamış bir sosyal projeye imza atarak bu zorlu süreçte bir nebze de olsa  yardım bekleyenlere fayda sağlamak. 16 süper lig kulübümüzün vermiş olduğu bu destekten dolayı da çok teşekkür ederiz” diye konuştu.


 

Sonperiyot48'den örnek sosyal proje
Sonperiyot48'den örnek sosyal proje

Bakmadan Geçme