Sokağa çıkma kısıtlamasında paket servis hizmeti verdiler 

Fethiye'de sokağa çıkma kısıtlamasında paket servis hizmeti veren esnaflar, yoğun bir çalışma içerisindeydi. Fethiye Börekçisi Sahibi Muharrem Süngü, gelen siparişleri özenle hazırlayıp adrese teslim etti. 

  • 1656

Fethiye’de sokağa çıkma kısıtlamasında paket servis hizmeti veren esnaflar, yoğun bir çalışma içerisindeydi. Fethiye Börekçisi Sahibi Muharrem Süngü, gelen siparişleri özenle hazırlayıp; adrese teslim etti. 

Sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde yemek hazırlama imkanı olmayan vatandaşların yardımına paket servis hizmeti olan işletmeler yetişti. Kısıtlama döneminde açık olan esnaflar, paket servislere yoğun bir ilgi olduğunu belirttiler. Fethiye Börekçisi Sahibi Muharrem Süngü, bayram sonuna kadar bu hizmete devam edeceklerini dile getirdi. İletilen siparişleri hazırlayıp, adresine kadar teslim eden Süngü, tüm Fethiye halkına sağlıklı ve mutlu bir bayram dileğinde bulundu.  

Fethiye Börekçisi Sahibi Muharrem Süngü yaptığı açıklamada, “Sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde paket servisi yapıyoruz. Bayram sonuna kadar aynı şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Börek, baklava, kurabiye, tost ve kumru gibi çeşitli siparişler bize iletiliyor. Bu dönemde elimizden geldiği kadar halkımıza destek olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun bir ilgisi var. Bu salgını hep birlikte atlatacağımıza inanıyorum. İlk defa insanlar Ramazan Bayramı’nı evlerinde geçirmek zorunda kaldı. Halkımızın bayramını en içten dileklerle kutluyorum” dedi. 

 
 

Bakmadan Geçme