Sezonu Kupalarla Kapattılar

Fethiye Orman Spor Kulübü, 2019 yarış sezonunu yine önemli başarılarla kapatırken, 2020 sezonunda başarı grafiğini arttırmak istiyor. Türkiye Enduro Şampiyonası'nda kulüpler şampiyonu olan Fethiye Orman Spor, Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nda kulüpler ikincisi olurken, sporcusu Serkan Özdemir ile uluslararası şampiyonalarda birincilik ve ikincilikler kazandı.

  • 1383
Sezonu Kupalarla Kapattılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir ve Orman Spor sporcuları Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu’yu ziyaret edip; geçen yılın yarış sezonunu değerlendirip 2020 yılında başarıları daha da arttırmayı hedeflediklerini belirttiler.  

Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir beraberinde Orman Spor sporcuları ile birlikte Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu’yu ziyaret ederek; şampiyonluk kupalarını sundu. Ziyarete off road sporcuları da katıldı. Ziyarette sporculara motosiklet tekerleği hediye edilirken, 2019 yılı sezonunun orman spor açısından oldukça başarılı geçtiği ifade edildi. 

4 BRANŞTA BAŞARIYI YAKALADIK
Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Başkan Yardımcısı Sadık Özdemir yaptığı açıklamada, “Sporcularımızın yıllardır verdiği mücadele ve tecrübeleri ile diğer sporcularımızın form grafiği 2019 yılında katlanarak devam etmiştir. Sporu geliştirmek adına ülkemizde yoğun bir talep var. Belediyeler ve bölgeler bu yarışları alabilmek için sırada bekliyorlar. Fethiye’de bir enduro ve motokros şampiyonası yapılmasını istiyorlar. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2020 yılında Türkiye Enduro Şampiyonasının startını yine Fethiye’den vereceğiz. Yine motokros şampiyonası ilçemizde yapılacak. Türkiye Otomobil Federasyonu ile birlikte ilçemizde Akdeniz Kupası Off Road yarışlarını organize edeceğiz. Bu yıl birçok birincilik elde ettik. 10 sporcumuz, 2 uluslararası yarışmada Serkan Özdemir’in elde ettiği başarılarla 4 branşta başarılı bir çizgi yakaladık. Fethiye Ormanspor olarak enduroda Türkiye kulüpler şampiyonluğumuz, süper enduroda da kulüpler ikinciliği kupalarını sizlere takdim etmek için geldik” dedi. 

GURUR VERİCİ BİR TABLO
Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu, “Sadık Özdemir başta olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu gerçekten Fethiye için gurur verici bir tablo. Enduro ve motokros ilçemizde sevilen ve ilgi gören bir spor. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. 

ENDURONUN ANA VATANI FETHİYE
Sporcu Serkan Özdemir, Fethiye olarak mükemmel bir parkura sahibiz. Bu alan arkadaşlarımızın elde ettiği başarıda önemli bir rol oynuyor. Önemli sporculara sahibiz. Eğer parkurunuz, izleyiciniz ve sporcularınız yoksa başarıyı yakalamanız mümkün olmuyor. Fethiye’deki yarışlara halkımızın yoğun bir ilgisi oluyor. Artık enduronun ana vatanı Fethiye oldu ve başarılı sporcularımız yetişiyor. Bundan dolayı mutlu ve gururluyuz. Kurduğumuz enduro akademiye yurtdışından da sporcular katılıyor” ifadelerini kullandı. 

 
 

Sezonu Kupalarla Kapattılar
Sezonu Kupalarla Kapattılar
Sezonu Kupalarla Kapattılar
Sezonu Kupalarla Kapattılar
Sezonu Kupalarla Kapattılar

Bakmadan Geçme