Seydikemerli vatandaşlar emlak beyanına elektronik ortamda ulaşabilecek

Seydikemer Belediyesi ile Seydikemer Tapu Müdürlüğü arasında 'Emlak Beyan Değerlerinin Sistem Üzerinden Elektronik Ortamda Alınmasına İlişkin Protokol' imzalandı. Böylece vatandaşlar Web-Tapu sistemi ya da ALO-181 hattı üzerinden Emlak Beyan Değerlerine ihtiyaç duymadan doğrudan başvuru yapıp, işlemlerini tamamlayabilecek.

  • 890
Seydikemerli vatandaşlar emlak beyanına elektronik ortamda ulaşabilecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tapu Müdürlüğünde işlem yapacak vatandaşların Belediyeden herhangi bir evrak almadan tüm işlemlerini yapabilme olanağı getiren “Emlak Beyan Değerlerinin Sistem Üzerinden Elektronik Ortamda Alınmasına İlişkin Protokol” Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Tapu Müdürü Soner Şaşmaz arasında imzalandı. 

İŞLEM YÜKÜ HAFİFLEDİ
Vatandaşların işlem yükünü hafifletmek adına yeni bir protokole imza attıklarını dile getiren Başkan Yakup Otgöz, bu protokolle tapu işlemleri için istenen emlak beyanı belgesine elektronik ortamda ulaşılabileceğini kaydetti. 

BAŞKAN OTGÖZ’E TEŞEKKÜR ETTİ
Protokolün yapılmasında desteğini esirgemeyen Başkan Otgöz’e teşekkür eden Tapu Müdürü Soner Şaşmaz; “Seydikemer Belediyesi ile yaptığımız protokol ile Belediyemize borcu olmayan ve daha önce Emlak Servisine kayıtlarını yaptırmış olan vatandaşlarımızın Tapu Müdürlüğümüze Web-Tapu sistemi ya da ALO-181 hattı üzerinden yapacak oldukları başvurularda taşınmazların Emlak Beyan Değerlerine ihtiyaç duymadan doğrudan başvuru yapabilme ve işlemlerini tamamlayabilme imkanı sağlanmıştır. Tapu Müdürlüğü tarafından emlak beyan değerleri elektronik ortamda alınacak olup, bu sayede vatandaşlarımızın zaman kaybının ve kağıt israfının ortadan kaldırılarak vatandaş memnuniyetinin arttırılması hedeflenmektedir” dedi.
 

Bakmadan Geçme