'Seydikemer'e adliye binası için çalışıyoruz'

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ün Seydikemer'e Adalet Binası kazandırılması için yürüttüğü çalışmalar olumlu sonuç verdi. Başkan Otgöz, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün Seydikemerliler için verdiği müjdeyi duyurdu. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 'Seydikemer'e Adliye binası için çalışıyoruz' dedi.

  • 940
'Seydikemer'e adliye binası için çalışıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün Seydikemer’e yapılması istenen projeler için girişimleri sonuç verdi. AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ile birlikte Ankara’ya giden Başkan Otgöz, yeni bir yatırım müjdesiyle döndü. 

Muğla’ya ve Seydikemer’e yapılacak yatırımların masaya yatırıldığı görüşmenin olumlu geçtiğini belirten Başkan Otgöz; “Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül’le TBMM’de Muğla Milletvekilimiz Sayın Yelda Erol Gökcan ve Yatağan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz ile birlikte bölgemize yapılacak yatırımları ele aldık. Bu görüşmelerde Sayın Bakanımız Gül, Seydikemer’e Adliye Binası yapılması için çalıştıklarını belirttiler. Seydikemer’e kazandırdıkları yatırımlar için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sayın Adalet Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Seydikemer için her alanda yatırım ve hizmetlerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme