SEYDİKEMER'DE '2023'E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI' PROGRAMI YAPILDI

AK Parti MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı, '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' kapsamında Seydikemer'e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

  • 1501
SEYDİKEMER'DE '2023'E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI' PROGRAMI YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen “2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” programı AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirildi. Program çerçevesinde Seydikemer Belediyesini de ziyaret eden 64. Hükümet Çevre ve Şehircilik Bakanı, 25. Ve 26. Dönem Adana Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti. Ardından “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programına devam edildi. 
Programa; AK Parti MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI GÜMÜŞ: “SÖĞÜT YOLU HIZLANACAK”
Düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, ilçede devam eden projeler hakkında kısa bilgilendirmede bulunarak; “Allah izin verirse Seydikemer Devlet Hastanesi kasım sonu kesin teslimi olacak.  Ocak-şubat ayında da hastanenin faal hale geçmesi için belediye başkanımızla, milletvekillerimizle, il başkanımız ile beraber elimizden geleni yapıyoruz. Tabii hastane denilince hemen istihdam soruluyor. Şu an hastanenin istihdamı ile ilgili her hangi bir gelişme yok. Bir diğer konu Söğüt yolu. 2 hafta önce Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Muğla’daydı. Talimat verdi, hızlanacak. Aynı şekilde Kaş yolu, yine hızlanacak. Millet Bahçesi yapımı başladı. Kazıkları çaktılar. Dün sabahta konteynırları koydular. Yakında da Allah’ın izniyle inşaata başlayacaklardır. Belediyemiz asfalt çalışmalarına devam ediyor. Onunla alakalı Belediye Başkanımız daha ayrıntılı bilgi verir, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞKAN OTGÖZ: “CAM TERAS PROJESİ PLAN AŞAMASINDA”
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Belediye olarak çalışıyoruz, çalışmaya da devam ediyoruz. Bu yıl yayla bölgelerine ağırlık verdik. Problemlerin yüzde 80’ini çözmek için hem kilitli parke hem de asfalt ile birlikte girdik. Ama bu iş bitmedi, bir yılda da bitme şansı yok. Muhtarlarımız bizlere yardımcı olsun. 65 mahalleyi döndükten sonra tekrar geleceğiz. Şuan Yaylada Çobanisa, Çaltılar, Kınık kaldı. Seki bölgemizde de kilitli parke çalışmalarımız olacak. Havalar soğumadan da sahil bölgelerine ineceğiz. İhaleleri yaptık. Parkelerimiz hazır. İnşallah bütün mahalleleri dolaşacağız. Seçimden öncede büyük bir sıkıntı kalmayacak. Yaya Köprümüzde çalışmalar devam ediyor, bitecek inşallah. Bisiklet yolu, yürüyüş yolu bu yılın sonuna kadar inşallah bitiririz. Gençlik ve Spor Bakanımızın da verdiği sözler var. Onun da protokolünü en kısa zamanda yaptıktan sonra onu da yaparız. Futbol sahamızı tribünü ile birlikte duş kabini hepsi içinde, gençlik merkezimiz var 1 tane yapacağımız. 3 tane de mahallelerimize halı sahamız var. Taş taş üstüne koyandan Allah razı olsun. Patara Köprüsünde de ihale süreci tamamlandı. Söğüt yolu da en kısa zamanda başlayacak. İmar planı sorunumuz devam ediyor. Kamu yararı kararı aldıracağız. Bakanlık onayladı. Kısa zamanda da merkezdeki imar planını bitireceğiz. Seki bölgesinde son aşamadayız. Bunları hallettikten sonra Zorlar, Kıncılar, Seydiler, Uğurlu, Yayla, Bekçiler, Çaltılar tarafından ikinci etap başlayacağız. TOKİ; 200 tane kura çekildi. 100 de önce vardı, 300 tane olacak. Planı mekânsal planlamaya imzalatacağız. Hızlı bir şekilde inşallah devam eder. Biz Seydikemer’de ne yapılacaksa onu yapmaya çalışıyoruz. Saklıkent’te Cam Teras Projemiz var. Plan aşamasında. Başarabilirsek Türkiye’nin en güzel Cam Teras Projesi olacak. Turizm bu bölgede o zaman 12 aya yayılacak” diye konuştu.
AK PARTİ MKYK ÜYESİ SARI: “SİZLERE GÜVENİYORUZ”
AK Parti MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı; “Burada olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Siyasete 2008 yılında kurucu ilçe başkanı olarak başladım. O yüzden Kadın Kollarımızın, Gençlik Kollarımızın,  ana kadememizin, özellikle mahalle başkanlarımızın, mahalle temsilcilerimizin saha yaptığı çalışmaların kadar zorlu bir o kadar keyifli olduğunu çok iyi biliyorum. Şimdiden hepinizin eline, koluna, emeğine sağlık. Önümüzdeki 2023 seçimlerinde en fazla sizler olacağınız için sizlere güveniyoruz. Allah’ın izniyle Seydikemer’de hiçbir sıkıntımız olmayacak. Muğla’da hiçbir sıkıntımız olmayacak.  Bugün “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” çerçevesinde Muğla’da yoğun bir program gerçekleştiriyoruz. Bütün ilçelerimizde Milletvekillerimiz, MKYK üyelerimiz, Sayın Dışişleri Bakanımızın başkanlığında bütün ilçeleri hep beraber tarayacağız, ilçelerde saha çalışması gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. 
ESNAF ZİYARETİ YAPILDI
Toplantının ardından AK Parti MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve ilçe yönetimi Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odasını ziyaret etti. MKYK Üyesi Sarı, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ve Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu’ndan çalışmaları ve Odanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Daha sonra MKYK Üyesi Sarı, Başkan Otgöz, Başkan Yardımcısı Karakuş, İlçe Başkanı Gümüş ve beraberindekiler Seydikemer’deki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.  
 

Bakmadan Geçme