Seydikemer Belediyesi'nden Kadınlar Gününe özel video

Seydikemer Belediyesi'nde farklı birimlerde çalışan kadın personeller, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü hazırlanan özel bir video ile kutladı. 

  • 487
Seydikemer Belediyesi'nden Kadınlar Gününe özel video
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla özel bir video hazırladı. Sosyal medyada #8MartDünyaKadınlarGünü hashtagiyle paylaşılan videoda kadına yönelik şiddetin ve kadın cinayetlerinin son bulması temennisinde bulunuldu.
Hayatın her alanında dokundukları her şeyi güzelleştiren, hem anne, hem kardeş, hem başarılı bir iş kadını olan kadınlar Seydikemer’de de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor. Seydikemer Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan videoda belediyede çeşitli birimlerde çalışan kadın personeller, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Seydikemer Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından, “Kadına şiddetin, kadın cinayetlerinin sona erdiği, sevgi dolu bir dünya dileğiyle; başta belediyemizin çalışan, üreten, başarılı kadınları olmak üzere tüm kadınların #8MartDünyaKadınlarGünü kutu olsun.”  mesajıyla paylaşılan video beğeni topladı. 

Bakmadan Geçme