SEYDİKEMER BELEDİYESİ, İFTAR PROGRAMINA 3 BİN KİŞİ KATILDI

Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Müftülüğü'nün birlikte organize ettiği Kadir Gecesi İhya Programına yoğun katılım oldu...

  • 824
SEYDİKEMER BELEDİYESİ, İFTAR PROGRAMINA 3 BİN KİŞİ KATILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi tüm İslam aleminde olduğu gibi Seydikemer’de de vatandaşların yoğun katılımıyla ihya edildi. Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından yeni camide organize edilen programda Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş'le birlikte programa katılan vatandaşlara tek tek 'hoş geldiniz' dedi.

Kadir Gecesi İftar yemeğine Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, İlçe Jandarma Komutanı Bahadır İyilikçi, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, belediye başkan yardımcıları Mustafa Ali Türkan, Ramazan Kaynak, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; ''Recep, Şaban, Ramazan derken artık Mübarek Ramazan’ın da sonuna geldik. Bugünde Kadir gecesini hep birlikte idrak ediyoruz.  Bin Aydan daha hayırlı olan Kadir Gecenizi tebrik ediyorum. Birkaç gün sonra kutlayacağımız Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum. İnşallah hep birlikte güzel bir bayrama kavuşuruz. Aramıza Ankara'dan gelerek katılan  Milletvekilimiz Yelda Erol Gökcan'a,  İl başkanımız Kadem Mete'ye ve siz değerli Seydikemer'li hemşerilerime programımıza katıldığınız için de teşekkür ediyorum'' dedi.

Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ise ''Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için, paylaşma duygularımızı daha da pekiştirmek için elimizden geleni yaptık. Bir araya geldik. Ortak sofraları paylaştık. İftarlar yaptık. Sahurlar yaptık. Yardımlaştık ve paylaştık. Bugün de Seydikemer belediyemizin bu önemli anlamlı gecede mübarek kadir gecesinde bizleri bir araya getirdiği ortaklaşa aynı sofrayı paylaştığımız bu iftar yemeğinin öncelikle  Allah tarafından kabul edilmesini niyaz ediyorum. Değerli Seydikemer belediye başkanımıza bu vesileyle sizlerle  bizleri bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum. Belediyemizin değerli birim müdürlerine, emeği geçen herkese hayırlı akşamlar diliyorum.  Kandil gecenizi tebrik ediyorum.  Yaklaşmakta olan ramazan bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum. Bayramınız mübarek olsun'' dedi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan da ''Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek kadir gecesinde öncelikle bizleri bu iftar sofrasında buluşturan başta Seydikemer belediye başkanımız Yakup Otgöz olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin.  Gençlerimizi ilgilendiren askerlik yasasını çıkartacağız. Bizler 2 milletvekili ve il başkanı olarak gece gündüz Seydikemer için Muğla'mız için çalışmaya, koşmaya devam ediyoruz. Yaklaşmakta olan ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Rabbim ailenizle, sevdiklerinizle birlikte nice güzel bayramlara bizleri kavuştursun diyorum'' dedi.

Bakmadan Geçme