Sevgililer Günü Hareketliliği Başladı

14 Şubat Sevgililer Gününe az bir zaman kala Fethiye'deki kuyumcularda hareketlilik başladı. Pırlanta ve altın tektaş yüzükten fantazi takı çeşitlerine, kolyeden saate kadar geniş bir hediye yelpazesine sahip olan Karlık Kuyumculuk özel tasarım takıları ile her zevke ve bütçeye hitap ediyor.

  • 1916
Sevgililer Günü Hareketliliği Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sevgililer Gününe az bir zaman kalırken, sevgili ya da eşleri hediye telaşı sardı. Bu anlamda Fethiye’nin önde gelen isimlerinden birisi olan Karlık Kuyumculuk, Zen Pırlanta markası ve diğer çeşitleri ile geniş bir konsepte sahip. Pırlanta ve altın tektaş yüzük, fantazi takı çeşitlerinin yanında isteyenlere özel tasarım takılar hazırlayan Karlık Kuyumculuk, yüzde 30’dan yüzde 50’ye varan indirimleri ile de oldukça iddialı. 
TAKSİT İMKANI
Karlık Kuyumculuk Yetkilisi Rüstem Karlık yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi Sevgililer Gününde pırlanta ön planda oluyor. Türkiye’de bu anlamda en saygın marka olan Zen Pırlanta satıyoruz. Şu anda yüzde 30’dan yüzde 50’ye varan indirimlerimiz var. Bunun yanında 14 ve 22 ayar fantazi takı setleri ve saat çeşitlerinde de aynı şekildeyüzde 30’dan yüzde 50’ye varan indirimler söz konusu…Fantazi takı setleri, hediyelik takılar ve pırlantada kredi kartına taksit sayısı 4’ten 8’e çıkarıldı.İsteyenler taksitli alışverişlerden yararlanabilir” dedi. 
HER ZEVKE VE BÜTÇEYE UYGUN TAKILAR 
Karlık, “Tektaş pırlantalar, Zen Pırlantada 880 TL’den başlıyor.Altın olan tektaşlar 450-500 TL arasında başlıyor. Özel tasarım isteyenler oluyor. Bu konuda atölyemizde imal ederek ya da toptancılardan temin ederekmüşterilerimizin isteğine cevap veriyoruz. Kendimiz tasarım yapacağımız zaman talepte bulunan müşterimizden kısa bir süre istiyoruz. Her zevke ve bütçeye ürünlerimiz mevcut. Herkesin Sevgililer Gününü kutluyorum” diye konuştu. 
 

Sevgililer Günü Hareketliliği Başladı
Sevgililer Günü Hareketliliği Başladı

Bakmadan Geçme