SERVİS ŞOFÖRLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı başlarken, öğrencileri okula taşıyacak servis araçları şoförleri bilgilendirildi. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen bilgilendirme seminerinde Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile Çocuk Büro Amirliği yetkilileri katılımcılara dikkat edilmesi gereken hususları hatırlattılar.

  • 1499
SERVİS ŞOFÖRLERİ BİLGİLENDİRİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçekleşen toplantıda konuşan Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, servis araçlarının ve sürücülerinin yeni eğitim ve öğretim yılına hazır olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi UKOME Daire Başkanlığı Temsilcisi Uğur Karayılmaz da bulundurulması veya yenilenmesi gereken evraklar konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Öte yandan Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Orkun Çopuroğlu, Amir Yardımcısı Ali Sarıbel ile Çocuk Büro Amirliği’nde görevli Polis Memuru Selçuk Yılmaz; okul servisi şoförlerine trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundular ayrıca öğrenci taşımacılığı hakkında geniş bilgiler verdiler.

Toplantıyı değerlendiren Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, “2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nın başındayız. Servis şoförü arkadaşlarımızın birçoğu deneyimli. Yıllardır bu işi yapan arkadaşlarımız… Aramıza yeni katılanlar da oldu. Bu yüzden bu işin önemini ve sorumluluklarını bir kez daha hatırlattık. Trafikte dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı. İlçemizde güvenli bir şekilde taşıma yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herkese kazasız belasız bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi UKOME Daire Başkanlığı Temsilcisi Uğur Karayılmaz açıklamasında, “Emniyet birimleri, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Büyükşehir Belediyesi olarak bizler yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla okul servisi şoförlerini bilgilendirdik. Dikkat edilmesi gereken konuları anlattık. Muğla Büyükşehir Belediyesi UKOME Daire Başkanlığı olarak almaları gereken evrakları ve bunları nasıl temin edebilecekleri hakkında bilgi verdik. Bu eğitim öğretim yılında izinsiz ve evraksız bir çalışma içinde olunmayacağını düşünüyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme