SERKAN DEMİROL, FETHİYESPOR'DA

Lacivert beyazlı takım Fethiyespor'da transfer çalışmaları titizlikle sürdürülürken ilk transfer haberi de geldi.

  • 1176
SERKAN DEMİROL, FETHİYESPOR'DA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, son olarak Sivas Belediyespor’da forma giyen tecrübeli kaleci Serkan Demirolile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Futbola Kocaelispor’da başlayan tecrübeli file bekçisi sırasıyla Körfez, Diyarbakırspor, Altay ve Sivas Belediyespor’da forma giydi.


Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz; ''İlk transferlerimizden birisi kaleci Serkan Demirol. Fethiyespor camiamıza ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

 

Ceviz; ''Fethiyespor'da kongremiz yapıldı. Esat Bakırcı başkanımız başkanlığında yönetim kurulu oluşturuldu. Biz de tabi 15 güne yakın bir süreden beri kulüpte yeni sezon hazırlıklarını yapıyoruz. Özellikle oyuncu konusunda hazırlıklarımız var. 3. ligde kontenjan statüsü var. Ona göre oyuncu havuzu oluşturduk. Bu oyunculardan bize, Fethiyespor'a gelmesini istediğimiz oyuncuları mutlaka almayı düşünüyoruz. Yine ön görüşmelerimiz de oldu. İlk transferlerimizden birisi kaleci Serkan Demirol. Dün kendisiyle imzaları attık. Fethiyespor camiasına ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. 2. Lig Sivas Belediyespor'dan, tecrübeli bir kaleci. Mukabelesi devam eden, görüşmemiz gereken kendi oyuncularımız da var. Onlarla da yönetim kurulumuz, transfer komitemiz görüşecek. Biz böyle her gün kulüpte yeni transferlerimizle, gelecekle ilgili planlarımızı, araştırmalarımızı, çalışmalarımızı yapıyoruz. Kamp programımızı da hazırlıyoruz. 1 Temmuz Pazartesi günü burada kendi genç oyuncularımızla, hem alt yapıdan A takıma çıkan hem de alt yapımızın 19 yaş grubunu antrenmanlara alacağız. Dışarıdan da talep var. Fethiyespor'a gelmek isteyen var. 10 Temmuz'da da A takım kadromuzla Fethiyespor tesisinde çalışmalara başlayacağız. Daha sonra da kamp yapacağız'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

Bakmadan Geçme