Selçuk Selvi'den İYİ Partiye Ziyaret

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi ve partililer, İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Selçuk Selvi ziyarette yaptığı açıklamada, 'İYİ Partinin kadın adayı tercihlerinden dolayı kutluyorum' dedi.

  • 1299
Selçuk Selvi'den İYİ Partiye Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi ve partililer, İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Selçuk Selvi ziyarette yaptığı açıklamada, “İYİ Partinin kadın adayı tercihlerinden dolayı kutluyorum” dedi.

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi  beraberinde partililer ile birlikte yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Siyasi partilerin diğer belediye başkan adaylarına da başarılar dileyen Selvi, asıl kazananın Fethiye olacağına işaret etti.

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi, “İYİ Partinin kadın adayı tercihlerinden dolayı kutluyorum. Seçim sürecine başladık. Bütün siyasi partiler bu kulvarda çalışıyor. Bizlerde Vatan Partisi olarak seçim yarışına adaylarla girdik. İYİ Parti adayı Nagehan Ünal Bulut ve ilçe başkanı Suat Aybek’in nazik karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Fethiye’miz kazanır. Bu yarışta adaylarımızla omuz omuza devam edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, “Partimiz 1 yılı aştı. Vatan Partisiyle bu süreç içinde imza kampanyası birlikteliğimiz oldu. Vatan Partisinin ziyaretleri nedeniyle bizde onurlandık. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Yerel seçimlerde Vatan Partisine de başarılar dileriz” dedi.

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagehan Ünal Bulut, “Vatan Partisinin nazik ziyareti nedeniyle kendilerine teşekkür ederim. Adayları Selçuk Bey’e de başarılar diliyorum. Siyasette böyle güzel sahnelerin yaşanması bizleri çok mutlu ediyor. Hakkaniyetli bir yarış olsun, hak eden kazansın. Herkese başarılar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme