ŞEKERDAĞ ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

İyi Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ beraberinde İyi Parti Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Seydikemer'de esnafları ziyaret etti. Dükkanları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileğinde bulunan Şekerdağ, esnafların sorunlarını da dinledi.

  • 798
ŞEKERDAĞ ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ekonomik şartların kötü olmasına rağmen vatandaşların kanaatkar olduğunu vurgulayan İyi Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, Dolar ve Euro’nun sürekli yükselişte olduğuna dikkat çekti. Seydikemer esnafı ile sohbet eden İl Başkanı Şekerdağ, İyi Parti olarak 3 yıllık süreçte önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti. 

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan İyi Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, “Seydikemer’de hizmet veren esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizim halkımız çok kanaatkar. Sıkıntıları var fakat buna şükür ediyorlar. Şu bir gerçek, ekonomi çok kötü… Dolar’ın ve Euro’nun her saniye arttığı ülkede halk ve esnaf ne kadar iyi olabilirse, o derce iyi durumdalar. Türkiye’nin her yerinde olan tablo Seydikemer’de de var. Esnaflar sattıklarını yerine geri koyamama sıkıntısı içerisindeler. Esnaflarımız bizden siyaset yapmamızı talep ediyorlar. 3 yıllık süreçte yerelde iyi çalışmalar yaptık, genelde de yapmayı amaçlıyoruz. Esnafımızın ve halkımızın bize destek vermesini istiyoruz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme