Sedat Peker'den Muğla Baro Seçimi Açıklaması

Muğla Barosu'nun dün gerçekleşen Genel Kurulu'nda Sedat Peker'e 7 oy çıktı. Muğla Barosu seçimleri ile ilgili açıklama yapan Sedat Peker, 'Muğla baro başkanlığı seçiminde benim ismimi yazarak oy kullanan 7 sayın avukatın önünde saygı ile eğiliyorum' dedi.

  • 1932
Sedat Peker'den Muğla Baro Seçimi Açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Baro Başkanlığı'nın dün yapılan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Avukat Cumhur Uzun ile Avukat Emine Yenilmez Aydemir'in aday olduğu seçim gerçekleşti. Seçim sonucunda Cumhur Uzun 581, Emine Yenilmez 375 oy alırken Baro seçim sandığından Organize Suç Örgütü Lideri olduğu iddia edilen Sedat Peker’e 7 oy çıktı. Baro seçimlerinde yaşanan bu olay ülke siyaseti ve Muğla Barosu’nda şaşkınlık yaratırken Sedat Peker Muğla Barosu seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Peker kendine ait Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadelerde bulundu;

"Muğla baro başkanlığı seçiminde benim ismimi yazarak oy kullanan 7 sayın avukatın önünde saygı ile eğiliyorum. Çünkü ben zekaya her zaman saygı duyarım. Ülkemizde hukukun ne hale düştüğünü anlatmak için 7 tane atom bombası atsaydınız bu kadar etkili olmazdı. Sizin bu güzel ironinizin önünde şapka çıkarıyorum ve zekanıza saygı duyuyorum.  Bu 7 avukat arkadaşın müsaadesi ile baro başkanı ünvanını da kullanmak istiyorum. Barolar Birliği Başkanımız Reis Sedat Peker (ironidir)"
 

Bakmadan Geçme