SED Medya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Fethiye Otomobil Sporları Kulübü Derneği başkan ve yöneticileri SED Medya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Modifiye ve trafik kuralları konusunda gençleri bilinçlendirmek adına faaliyetlerini sürdüklerini belirten Mesut Karabulut, en büyük hedeflerinin daha çok gencimize ulaşmak olduğunu söyledi.

  • 953
SED Medya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Mesut Karabulut beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhur Durmaz ve Ömer Uludağ ile birlikte SED Medya Sahibi Seda Köktener’i ziyaret ettiler. Sohbet havasında geçen ziyarette Mesut Karabulut ve yönetim kurulu üyeleri, faaliyetleri hakkında bilgiler aktardılar.

Fethiye Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Mesut Karabulut açıklamasında, “Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte SED Medya’ya hayırlı olsun ziyaretine geldik. Kulübümüz yeni kuruldu. Amacımız modifiyenin güzelliklerini ve trafikte uyulması gereken kuralları gençlerimize anlatmak ve onları bilinçlendirmek. Biz gençlerimizi modifiye hakkında bilgilendirir ve kurallar çerçevesinde yönlendirirsek; hedefimize ulaşmış oluruz. Bu yönde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

SED Medya Sahibi Seda Köktener ziyarete teşekkür ederek, “Spor kulübü derneğimizin hayırlı olmasını diliyorum. Yıllardır kendileri ile birçok etkinlikte yer aldık. Fethiye’nin en büyük eksikliği, bu sporun dernekleşmesinde hep yarı yolda kalıyorduk. SED Medya olarak hep yanlarındayız. Trafik anlamında bu derneğin güzel çalışmalara imza atacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme