SED Medyaya Gazeteciler Günü kutlaması

Fethiye'nin tanınmış simaları, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'e ziyarette bulunarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Ziyarette günün anısına Köktener'e bir plaket de sunulurken ortak mesajlarında gazetecilik mesleğinin zor bir meslek olduğu ifade edildi.

  • 579
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
SED Medyaya Gazeteciler Günü kutlaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sürat Kargo Fethiye Temsilcisi Kamil Mutlu Demirtaş, beraberinde Fethiye Otomobil Sporları Kulübü Derneği Başkanı Mesut Karabulut ve Karaçulha Gönüllüler Derneği Başkanı Halil Hancı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'e kutlama ziyaretinde bulundular. Ziyarette konuşan Sürat Kargo Fethiye Temsilcisi Kamil Mutlu Demirtaş "10 Ocak Gazeteciler Günü pazar gününe denk geldiği için bugünden Sed Medyayı ziyaret ederek sizlerin Gazeteciler gününü kutlamak istedik. Gazetecilik gerçekten zor bir meslek, kutsal bir meslek. Ayrıca pandemi döneminde sizlerin üzerinize düşen görevler daha fazla. İnsanlarımızı bilgilendirme açısından sizlere büyük görevler düşüyor" dedi.
Fethiye Otomobil Sporları Kulübü Derneği Başkanı Mesut Karabulut ise "10 Ocak Gazeteciler Günü kutlaması için geldik. Bu özverili bir meslek. Özellikle bu pandemi döneminde sizleri canı gönülden kutluyoruz. Teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız" diye konuştu.
Karaçulha Gönüllüler Derneği Başkanı Halil Hancı da "10 Ocak Gazeteciler Günü olması nedeniyle hafta sonu kısıtlamasından dolayı tüm gazetecilerimizi bugün ziyaret etmek istedik. Tüm gazetecilerimizin gününü kutluyorum. İnşallah pandemiden bir an önce kurtuluruz. Herkes rahata kavuşur. Biz 15 günde bir canlı yayın yapıyorduk. Dernek olarak pandemiden dolayı bir yıldan bu yana etkinliklerimizi yapamıyoruz. İnşallah yaza yaparız" dedi.
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener ise ziyarete teşekkür ederek "Zor bir meslek yapıyoruz. Herkes bunun bilincinde. Bu meslekte yağmurun, karın içinde yılmadan çalışıyoruz. Bu anlamda bize verdikleri desteklerden dolayı, sokakta çalışan basın mensubu arkadaşlarıma verdikleri desteklerden dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
 

SED Medyaya Gazeteciler Günü kutlaması
SED Medyaya Gazeteciler Günü kutlaması
SED Medyaya Gazeteciler Günü kutlaması
SED Medyaya Gazeteciler Günü kutlaması

Bakmadan Geçme