SED Medya'nın anketi büyük yankı yarattı

SED Medya'nın Fethiye ve Seydikemer'de AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları kim olmalı anketine her 2 ilçeden büyük bir katılım olurken bu anket büyük yankı yarattı.Ankete büyük ilgi olurken 48 saatlik sürede 21 bin 170 kişi katılıp oy kullandı.

  • 1831
SED Medya'nın anketi büyük yankı yarattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı için adı kulislerde geçen 24 aday arasındaZiraat mühendisi Muhittin Kayabaş 2 bin 288 oy ile ilk sırada yer alırken, Belediye meclis  üyesi Turgay Öztürk 2 bin 16 oy ile ikinci, Belediye meclis üyesi Ayşe Çiftçi bin 633 oy ile üçüncü, Harun Balcı bin 539 oy ile dördüncü,turizmci Yusuf Bozkurt ise bin 352 oy ile beşinci sırada yer aldı.
CHP Fethiye İlçe Başkanlığı için ise inşaat mühendisi Ulaş Yavuz bin 999 oyla ilk sırada yer alırken,turizmci Mehmet Demir bin 951 oy ile ikinci sırada yer aldı. Turizmci Ahmet Selim Yücel ise 82 oy ile üçüncü sırada yer alan isim oldu. MHP Fethiye İlçe Başkanlığı için ise 309 oy ile Enver Demirci ilk sırada yer alırken Emre Tekcan 280 oy ile ikinci, Sadi Taşkın 185 oy ile üçüncü Efrayim Akçabel ise 126 oy ile en çok oy alan isimler oldu.
SEYDİKEMER’DE KIYASIYA YARIŞ 

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı için mevcut Başkaneczacı Salih Gümüş bin 722 oy ile ilk sıraya yerleşirken Mustafa Sarıyar bin 200 oy ile ikinci, Emrullah Tuna 100 oy ile üçüncü, Adem Tekeli ise 83 oy ile dördüncü sırada yer aldı. 

CHP Seydikemer İlçe Başkanlığı oylamasında ise Cemil Daydır76 oy ile anketten birinci çıkarken, 37 oy alan Tamer Demirkan ikinci 26 oy alan Muhammet Büyükçoban üçüncü 12 oy alan İbrahim Ertürk dördüncü sırada yer aldı.
Seydikemer MHP ilçe başkanlığı adayları arasındaki ankette mevcut Başkan Mehmet Arıç 307 oy ileaçık ara birinci sıraya yerleşirken 22 oy alan Fatih Hacıeminoğlu ikinci, 20 oy alan Tahsin Mut üçüncü sırada kaldı. 

Fethiye ve Seydikemer’deki siyasi çevreler anketin yankı yarattığını belirtip SED Medya’ya teşekkür ederiz şeklinde konuştular. 

Bakmadan Geçme