SED Medya'dan Öztürk'e iade-i ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener beraberinde Genel Müdür ve aynı zamanda Gerçek Fethiye Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sıdıka Kölemen ve Dost Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Dal ile birlikte AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk'e iade-i ziyarette bulundu.

  • 988
SED Medya'dan Öztürk'e iade-i ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye ve Muğla basını hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Yaptıkları çalışmaların halka duyurulmasında medyanın büyük bir öneme sahip olduğuna vurgu yapan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, SED Medya’nın hem Fethiye’de hem de Muğla’da başarılı çalışmalara imza attığını belirtti. SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, İlçe Başkanı Öztürk’e görevinde başarılar dilerken; iade-i ziyaretin korona virüsü salgınından dolayı geciktiğini söyledi. 

ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ 
 SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener açıklamasında, “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi nedeniyle gecikmeli bir ziyaret oldu. Aslında iade-i ziyaret… Başkanımız eski yönetim ile yola devam ediyor. Henüz kongreleri yapılmadı. Buna rağmen çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Umuyoruz ki bu hırs ve şevk hiçbir zaman bitmez. İsteğimiz iktidar partisinin ilçede aktif bir rol almasıdır. İlçe Başkanımızın yeni belirleyeceği yönetim de kendisi gibi heyecanlı ve çalışmaya istekli olacaktır. Ağustos ayında yeni yönetimin belirleneceğini düşünüyorum. Bizim tek talebimiz haber konusunda bilgilendirilmek. Haberlerine gazetelerimizde ve televizyonda yer veriyoruz. Tek sıkıntımız basın bir kenara bırakılması. İlçe Başkanı Sayın Turgay Öztürk yeni bir siyasetçi değil. Bu değerleri ve çizgileri bilen bir başkanımız. Bundan sonra basına gereken değeri vereceğini düşünüyorum. Görevinde başarılar diliyorum” dedi. 

SED MEDYA BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR 
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ziyarete teşekkür ederek, “Yaklaşık 2 ay önce İlçe Başkanlığı görevine atandım. Mümkün olduğunca çat kapı tüm kurumlarımızı, basınımızı ve diğer sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Sağ olsunlar iade-i ziyaretimize geldiler. Ziyaretinden dolayı Seda Köktener ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar her zaman sahada bizim takipçimiz oldular. Bizim için yaptıklarımızı anlatabilmek, yapacaklarımızı duyurabilmek adına medya önemli bir konuma sahip. Bu noktada SED Medya, Fethiye ve Muğla’da çok başarılı çalışmalar yapıyor. Bundan sonraki çalışmalarda da sizleri yanımızda görmek isteriz. Yanlışlarımızı ve doğrularımızı ortaya koymanızı bekliyoruz. Yaptığımız çalışmaları her zaman olduğu gibi halkımıza aktarırsanız çok mutlu oluruz. Aynı şekilde hizmetlerimize devam etmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 

FETHİYE BİR ADIM ÖNDE 
İnternet gazeteciliğinde Muğla genelinde Fethiye’nin bir adım önde olduğunun altını çizen İlçe Başkanı Öztürk, “Muğla genelinde interneti kullanan gazetecilerimiz var. Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı da Seda Köktener… Güzel çalışmalar var ve bunları takip ediyoruz. Fakat ben bu yönde Fethiye’yi bir adım önde görüyorum. Bunun diğer ilçelere de örnek olmasını temenni ediyorum. İnternet haberleri anlık duyurma açısından çok büyük bir etken. Herkesin evinde olduğu bir süreçte internet gazeteciliği zaman kaybını ortadan kaldırdı” diye konuştu. 

SED Medya'dan Öztürk'e iade-i ziyaret
SED Medya'dan Öztürk'e iade-i ziyaret
SED Medya'dan Öztürk'e iade-i ziyaret

Bakmadan Geçme