Saylak, SED Medya'ya başarılar diledi

Fethiye ve Seydikemer'de kamuya hizmet ederek doğru ve tarafsız haberi vatandaşlara ulaştıran SED Medya, yaklaşık üç hafta önce Muğla'da Şah Gazetesini de bünyesine katmış, 19 Kasım tarihinde de SED Medya bünyesinde yayın hayatına başlamıştı. Muğla basınına gerek haber anlayışı ile gerekse görünümüyle yeni bir soluk getiren SED Medya'ya tebrikler gelmeye devam ediyor. Çiçeği burnunda Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak da SED Medya'yı tebrik ederek başarılar diledi.

  • 878
Saylak, SED Medya'ya başarılar diledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, FRT TV mikrofonlarına, SED Medya’nın Muğla’daki atılımını değerlendirdi.
Bu değişimi, geçen hafta öğrendiğini dile getiren Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, “Şah Gazetesi’ni de satın aldığınızı öğrendim. Başarılar diliyorum. Bizim Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak sahadaki çalışmalarımızı, ekip arkadaşlarımızın çalışmalarını kamuoyuna duyurmakta. Yine uyarılarımızı, bilgilendirme amaçlı paylaşımlarımızı, üreticilerimizle paylaşmak konusunda sizlerden yardım istiyorum, yardım rica ediyorum. Bu konuda her zaman birlikte çalışmaktan da mutluluk duyarız. SED Medya’ya başarılar diliyorum” diyerek, düşüncelerini ifade etti. 
Muhabirimizin, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile ilçe müdürlüklerinin projelerini SED Medya olarak takip ederek, kamuya duyurma noktasında en iyi şekilde görevini yerine getirdiğini ve Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün ülkede örnek teşkil eden projelere imza atmış olmasını nasıl değerlendirdiği yönündeki sorusuna ise Saylak; “Farkındalık yaratacak projelerimizin üzerinde çalışıyoruz. Daha da yeni projeleri kamuoyunun gündemine getireceğiz. Hep birlikte Muğla tarım ve hayvancılığını ayağa kaldırmak, bir adım ileriye götürmek, devletimizin ve Bakanlığımızın, sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 hedeflerine ulaştırmak doğrultusunda çalışma kararlılığımız ve azmimiz var” diyerek yanıt verdi ve teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme