SATRANÇ TURNUVASI TAMAMLANDI

Fethiye Kaymakamlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası tamamlandı

  • 838
SATRANÇ TURNUVASI TAMAMLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

27-28 Nisan 2019 tarihlerinde Fethiye Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü katkılarıyla TSF Fethiye İlçe Temsilcisi Ünat Sayın'ın direktörlüğünde düzenlenen Fethiye Kaymakamlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası tamamlandı.

 

Çocuklara satrancın sevdirilmesi ve satrancın yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen turnuvada sporculara her kategoride kupa ve madalyalar verildi. 325 sporcudan 251’inin hazır bulunduğu turnuvada Fethiye ve çevre illerden gelen sporcular 5 kategoride yarıştı.

 

Her kategoride dereceye giren ilk 3 sporcu kupa, 4.-10. arası ise madalya almaya hak kazandı. Ayrıca her kategoride en iyi bayan sporcuya ve dereceye giremeyen ancak en iyi performans gösteren UKD’siz sporcuya kupa verildi. E kategorisinde ise tüm minik sporculara madalya verildi.

 

Dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan sporculara ödülleri Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İl Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Ömer İlman, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Fethiye İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Menteşeoğlu Şehit Orçun Munyas İlkokulu Müdürü Mahmut Sarıhan tarafından verildi.

Bakmadan Geçme