Şarkıcı Rabia Karataş'ın Yazar Yiğit Caner Ertoşi ile aşk kaçamağı

Geçtiğimiz aylarda adı Wilma Elles ile aşk dedikodularına karışan yazar Yiğit Caner Ertoşi, eski aşkı Rabia ile ortaya çıkan yazışmaları ile gündeme bomba gibi düşmüştü.Eski aşkını unutamayan Ertoşi ile şarkıcı Rabia Karataş Fethiye'de el ele, göz göze gezerken 'kasımda aşk başkadır' dedirtti.

  • 9194
Şarkıcı Rabia Karataş'ın Yazar Yiğit Caner Ertoşi ile aşk kaçamağı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gözlerden uzak aşklarını tazeleyen çift, el ele dolaşıp bol bol hasret giderirken şarkıcı Rabia Karataş hafta sonunu Ertoşi’nin Fethiye’deki evinde geçirdi. Yazarlığının yanı sıra ressamlık da yapan Ertoşi evinin balkonunda şarkıcı Rabia Karataş’ın resmini çizdi. Yaklaşık yarım saatte resmi tamamlayan Ertoşi ile Karataş daha sonra Fethiye Amintas Kaya Mezarına çıkıp Fethiye Körfezini başbaşa izlerken, ardından Kayaköy’ü de gezdiler. Buradan Ölüdeniz’e geçen çift Belcekız plajında deniz keyfi yaptı. Daha sonra Kelebekler Vadisini Faralya köyünden izleyen çift akşam saatlerinde Fethiye Kordon boyunda el ele dolaşıp kordon keyfi yaptı. Yazar Yiğit Caner Ertoşi’nin Rabia için şarkı yazdığı da öğrenilirken çıkan yeni kitabını imzalayıp ilk olarak şarkıcı Rabia’ya hediye ettiği de öğrenildi. 
SÜPRİZ OLDU
Şarkıcı Rabia’nın Fethiye’ye gelmesinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden yazar Yiğit Caner Ertoşi yeni çıkan kitabı Kül Tablası‘nı imzalayıp Rabia’ya hediye ettiğini ifade etti. Ertoşi‘Rabia hoşgeldi, güzel bir sürpriz oldu. Annemle birlikte güzel bir sürpriz hazırlamışlar bana. Bugün Amintas Kral Mezarlarına gittik, Ölüdenize gittik. Kelebekler vadisine gittik. Kıdrağa gittik, çok fazla yer gezdik ve güzel fotoğraflar çekildik. İnşallah beğenmiştir kendisi’ dedi.
BARIŞTIK
Ertoşi ‘Rabia aslında benim çok eski arkadaşım. Aramız açıktı, bundan 2 ay önce bir tartışmamız oldu. 1 ay önce de barışma kararı aldık. Arkadaşlığımız devam etti, onun da bu şekilde gelip sürpriz yapması bazı şeyleri netleştirdi.Kitabı kutlamak için geldi, ilk imzalı kitabı ona verdim’dedi. 
ŞARKI YAZIYORUZ
Ertoşi ‘Şimdi de beraber single çalışmamız var. Şarkı yazıyoruz, o da besteleyecek İnşallah. (gülerek) Şarkısını vereceğim gidecek daha sonra.’ ifadelerini kullandı.
İLK İMZALADIĞI BENİM 
 Şarkıcı Rabia Karataş iseYiğit ilk kitabını imzalayıp bana verdi. Çok mutlu oldum’ diyerek Fethiye’yi harika buldum. ‘Fethiye için kelimeler yetersiz bence. Derler ya Cennet de Cehennem de bu dünyada, burası cennet. Üzerine hiçbir şey söyleyemem.Çok güzel bir yer özellikle Kelebekler Vadisi, Ölüdeniz gerçekten muhteşem. Fethiye’nin her yeri mükemmel bir yer. Kitabı henüz okuyamadım inşallah okuyacağım. İlk imzaladığı kişi benim, çok mutlu oldum tabi ki. Çok gururlandım. İnşallah okuyacağım, zaten Yiğit’in yazdığı hiçbir şey kötü olmaz. Fethiye’de kasım ayında denize girdim. Güzeldi’ dedi. 
YILBAŞI ÖNCESİ ÇIKACAK
Şarkıcı Rabia yeni singleını yılbaşında çıkacağını belirterek ‘Zaten 3 tane single çıkarmıştım ben 3 ay önce ‘Sonu Buysa’ isimli parçam 1 milyon izlendi. Kendi Youtube kanalım var Rabia Karataş ben 90’ların parçalarını, Rockparçaları cover yapıyorum, paylaşıyorum. Şimdi yeni parçam yılbaşı öncesi çıkacak inşallah, Yiğit beyin yazdığı. Çok da güzel olacak inşallah çok eminim güzel olacağına. Bu arada bir de Sosyal Sorumluluk projelerinde yer alıyorum. Mutluluğun adresi diye bir yer. Down sendromlu ve Otizmli çocuklara müzik öğretmenliği yapıyorum. Herkesi, bütün sanatçıları Sosyal Sorumluluk projelerine davet ediyorum. Herkesin elinden geldiğince bişeyler yapması gerekiyor’ diye konuştu. 
Elimden geldiğince destek olmak isterim tabi ki, çok severim, gelirim zaten. 24 Kasım’da benim Ankara’da bir sahnem var. Ankara sokak festivali diye. Eva Simons geliyor, dünyaca ünlü bir sanatçı, onunla aynı sahnede olacağız’ dedi.
İNANILMAZ YETENEKLİ 
Yazar Ertoşi’nin kendi resmini yapması için ise şarkıcı Karataş, ‘O konuda inanılmaz yetenekli, çok güzel bir şey çıktı ortaya’ diye konuştu.
Ertoşi ile arasında geçen tartışma hakkında ise Karataş, ‘Biraz ikizler burcunun vermiş olduğu gerginlikten dolayı olabilir. İkizler burcunun bir günü bir gününü tutmayabiliyor. Öyle bir sebepten dolayı tartışmamız oldu, ama ben affeden bir insanım. Gerek yok küskünlüklere, o kadar güzel günlerimiz olmuş tabi ki bu güzel günlerimiz devam edecek. O yüzden geldim Fethiye’ye.’ ifadelerini kullandı.
Yazar sevgilisi Ertoşi ile ilişkileri ile ilgili ise Karataş‘Tabi ki biraz kıskançlık var, kendi işiyle alakalı bir durum olduğu için karışamam. Öyle bir şey söylemeye hakkım yok sonuçta kendi işiyle alakalı.’ diye konuştu.


 

Şarkıcı Rabia Karataş'ın Yazar Yiğit Caner Ertoşi ile aşk kaçamağı
Şarkıcı Rabia Karataş'ın Yazar Yiğit Caner Ertoşi ile aşk kaçamağı
Şarkıcı Rabia Karataş'ın Yazar Yiğit Caner Ertoşi ile aşk kaçamağı
Şarkıcı Rabia Karataş'ın Yazar Yiğit Caner Ertoşi ile aşk kaçamağı
Şarkıcı Rabia Karataş'ın Yazar Yiğit Caner Ertoşi ile aşk kaçamağı
Şarkıcı Rabia Karataş'ın Yazar Yiğit Caner Ertoşi ile aşk kaçamağı

Bakmadan Geçme