Sarı Fırtına İsmail Balaban 'Survivor' şampiyonu oldu

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışması Survivor 2021'nin şampiyonu belli oldu. Finale kalan İsmail ve Poyraz arasındaki kıyasıya yarışta en çok oyu alan İsmail Balaban Survivor 2021'in şampiyonu oldu.

  • 1839
Sarı Fırtına İsmail Balaban 'Survivor' şampiyonu oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TV8 ekranlarının sevilen eğlence programı Survivor 2021'de final günü geldi çattı. Zorlu sezonun ardından İsmail Balaban, Aleyna Kalaycıoğlu, Yiğit Poyraz ve Ayşe Yüksel yarı finale kadar gelmeyi başardı. Yarı finalde Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel elendi, İsmail Balaban ile Yiğit Poyraz finale kaldı. Canlı SMS oylaması sonrası Acun Ilıcalı, heyecanlı bekleyişi bitirdi. Survivor'un bu yılki şampiyonu İsmail Balaban oldu. Gözyaşları içinde şampiyonluğunu kutlayan İsmail, "Çok mutluyum. Bu mutluğu yaşadığım için çok mutluyum. Ben herkesin bildiği İsmail'im. Oy veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.


İSMAİL BALABAN KİMDİR?
"Sarı Fırtına" lakaplı Survivor 2021 birincisi İsmail Balaban, 3 Eylül 1987 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. Kendisi gibi yağlı güreşçi olan Turan Balaban'ın ikizidir. 652 ve 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birinci gelerek iki kez başpehlivan unvanını kazandı. 2013 yılında Ali Gürbüz'ün doping testi pozitif çıktığı için kaybettiği başpehlivanlık finalinin 1.si ilan edilmiştir. Antalya'nın, Cengiz Elbeye'nin ardından son yıllarda çıkardığı Mehmet Yeşil Yeşil, Orhan Okulu ve Ali Gürbüz gibi önde gelen başpehlivanları arasında yer alan İsmail Balaban, er meydanının yıldızları arasına sayılıyor. 


 

Sarı Fırtına İsmail Balaban 'Survivor' şampiyonu oldu
Sarı Fırtına İsmail Balaban 'Survivor' şampiyonu oldu

Bakmadan Geçme