Salonun Geçici Kabulü Yapıldı

Fethiye Kapalı Spor Salonu'nda geçtiğimiz ay başlayan tadilat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı katkılarıyla yapılan çalışma sonrasında salonun Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne geçici kabulünün yapıldığı bildirildi.

  • 1269
Salonun Geçici Kabulü Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zemin kaplaması ve soyunma odaları tamamlanan Fethiye Kapalı Spor Salonu’nun ulusal müsabakalara ev sahipliği yapabileceği kaydedildi. Yılbaşından önce salonun tesliminin gerçekleşeceğini ifade eden Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti. 

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz aylarda salonumuzun tadilatı başlamıştı. Bu süreçte artık sona doğru yaklaşıyoruz. Şu anda zemin kaplaması ve soyunma odalarımız bitti. Ufak tefek rötuşlar kaldı. Yılbaşından önce buranın bize teslim edileceğini düşünüyorum. Geçici kabulü yapıldı. Çok fazla bir işimiz kalmadı. Koltukların değişimi yapılacak ve skorboard takılacak. Gerekli çalışmaları yaptıktan sonra salonumuzu Fethiye gençliğimizin hizmetine sunacağız. Burada bir hentbol sahası da mevcut, tribünleri daraltıp; sahayı genişlettik. Bu anlamda emeği geçen herkese ve gerekli ödeneği sağlayan Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’na teşekkür ediyoruz. Salonumuz ulusal müsabakalar için müsait fakat uluslararası organizasyonlar için istenen birtakım kriterler var. Basketbolda parke zemin şartı var. Voleybol ve her türlü salon faaliyetleri yapılabilir. Beşkaza Spor Salonumuz uluslararası normlarda. Orası ilçemiz için ayrı bir değer” şeklinde ifadeler kullandı. 
 

Salonun Geçici Kabulü Yapıldı
Salonun Geçici Kabulü Yapıldı
Salonun Geçici Kabulü Yapıldı
Salonun Geçici Kabulü Yapıldı

Bakmadan Geçme