Sahte jandarma kaçamadı

Yatağan'da kendisini Jandarma olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandıran şahıslar Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timi tarafından yapılan detaylı araştırmalar sonucunda Denizli ilinde yapılan operasyonlar ile yakalandı.

  • 800
Sahte jandarma kaçamadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yatağan İlçesi Kavak Mahallesi’nde N.Ü. isimli şahıs Yatağan İlçe J.K.lığına  müracaat ederek “telefon ile aranmak suretiyle görüşme yapıldığını ve daha sonra evine gelen kendisini sivil jandarma olarak tanıtan, kafasında motorcu kaskı bulunan, 25-30 yaşlarında erkek bir şahsa evinde bulunan 5 altın bilezik, 5 gr. Altın ve 5 adet cumhuriyet altınını verdiğini” beyan ederek dolandırıldığı ihbarında bulundu.

Olayın fail/ faillerinin tespiti ve yakalanması için Muğla İl Jandarma Komutanlığı  JASAT Timi tarafından detaylı inceleme ve araştırma yapılarak olayı gerçekleştiren şahısların O.N.S., A.K. ve Z.E.  isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Şüpheliler Denizli ilinde yapılan operasyonlar ile yakalanarak Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından teslim alındı. Şüphelilerden O.N.S. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Diğer şüpheliler A.K. ve Z.E. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.Sahte jandarma kaçamadı
  

Bakmadan Geçme