Şahin, 'Okul ve eğitim en önemli temel taşlarıdır'

Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen Likya Etkinlikleri 2020 programı devam ediyor. Bu kapsamda organize edilen Pandemide Eğitim konulu konferansa konuşmacı olarak Eğitimci Osman Çağrı Şahin katıldı. Eğitimci Şahin, 'Pandemi sürecinde sağlıktan sonra konuşulan en önemli konu eğitim oldu. Dünyanın ilerleyebilmesi adına okul ve eğitim en önemli temel taşları arasında yer almaktadır' dedi.

  • 1309
Şahin, 'Okul ve eğitim en önemli temel taşlarıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Açıkhava Gösteri Alanı’nda gerçekleşen program ilgi gördü. Pandemide Eğitim konulu konferansta Eğitimci Osman Çağrı Şahin, okul ve eğitimin toplumların ilerlemesinde önemli bir faktörü olduğunu kaydetti. Bu süreçte ailelere ve öğrencilere tavsiyelerde bulunan Şahin, velilere evlerinde çocukları ile neler yapabileceklerini anlattı. Öte yandan çocukların ruh ve beden sağlığını nasıl korumaları gerektiği konusunda başlıca teknikler hakkında bilgiler verildi. 

Söyleşi öncesinde açıklamada bulunan Eğitimci Osman Çağrı Şahin, “6 ay önce korona virüsü salgını ile dünyanın tüm dengeleri değişti. Bu salgın öncesinde dünya bambaşka konuları konuşuyordu. Pandemi sürecinde sağlıktan sonra konuşulan en önemli konu eğitim oldu. Dünyanın ilerleyebilmesi adına okul ve eğitim en önemli temel taşları arasında yer almaktadır. Söyleşi programımızda Fethiye halkına pandemi döneminde eğitim sürecinde çocuklarına nasıl yardımcı olabilecekleri ve nasıl bir ilişki kurabilecekleri konusunda bilgiler aktaracağız. Bulunduğumuz zaman dilimi içerisinde çocukların, ailelerin ve eğitimcilerin okulun yerine neyi koyacak? Bu konuları konuşacağız. Pandemi bir anlamda yaşadığımız karanlık odayı aydınlattı. Katılımcılara çocukları ile evlerde neler yapabileceklerini, ruh ve beden sağlığını nasıl koruyabilecekleri adına belli başlı teknikleri paylaşacağız” şeklinde ifadeler kullandı. 
 

Şahin, 'Okul ve eğitim en önemli temel taşlarıdır'
Şahin, 'Okul ve eğitim en önemli temel taşlarıdır'
Şahin, 'Okul ve eğitim en önemli temel taşlarıdır'

Bakmadan Geçme