Sağır, Başkanlığa yeniden aday

Büyükşehir yasasıyla birlikte ilçe olan Seydikemer'de esnaf arkadaşları ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odasını kuran Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, 8 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşecek olan 2. Olağan Genel Kurul'da tekrar aday olacak. Siyasi parti, sivil toplum kuruluşu ve derneklerde aktif bir şekilde yer alan Sağır, tüm esnaf ve sanatkarları gerçekleştirilecek 2. Olağan Genel Kurul'a davet etti.

  • 1203
Sağır, Başkanlığa yeniden aday
TAKİP ET Google News ile Takip Et

8 Ocak 2022 Cumartesi günü yapılacak olan seçimli olağan genel kurul toplantısı için hazırlıklar sürüyor. Genel kurula ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Harun Sağır, “8 Ocak 2022 Cumartesi günü Esnaf ve Sanatkârlar Odamızın 2. Olağan Genel Kurul toplantısını yapacağız. Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurul toplantısının şimdiden ilçemiz ve esnaflarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır açıklamasında şu ifadeleri kullandı;
“Kurulduğumuz günden bu yana esnaflarımızın hizmetinde olduk. Çalışmalarımız hakkında kamuoyunu sürekli bilgilendirdik. Şeffaf ve hesap verme anlayışını taşıdık. Bu genel kurulumuzda da yaptığımız çalışmalarımızı paylaşacağız. Önümüzdeki dönem yapmak istediklerimizi anlatacağız. Bizim gücümüz esnaflarımız ve çok değerli Seydikemer halkıdır.
Bizler, başkan ve yönetim kurulu üyeleri olarak sizlerden aldığımız güç ve destek ile aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Kıymetli üyelerimizi 8 Ocak’ta yapacağımız genel kurulumuza davet ediyoruz. Onları bekliyoruz. Şimdiye kadar başarıyla sahip çıktıkları odamıza aynı destekle sahip çıkmaya devam edeceklerine inancımız tamdır.
Hizmetkarı olmaktan onur duyduğumuz kıymetli esnaf ve sanatkarlarımızı 8 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 10:00’da Uğurlu mahallesi Tufanlar tesisinde gerçekleştireceğimiz 2. Olağan Genel Kurul toplantımıza davet ediyoruz. Heyecan ve coşku içinde yapacağımız genel kurulumuzun şimdiden ilçemiz ve esnaflarımız için hayırlı olmasını diliyorum” 

Bakmadan Geçme