Sadet Kansız 'Türk Milleti'nin başı sağ olsun'

Pençe-Kilit Harekâtı'nda teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimizin şehit olması sonrasında Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız başsağlığı mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında 'Türk Milleti'nin başı sağ olsun' dedi.

  • 529
Sadet Kansız 'Türk Milleti'nin başı sağ olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütlerinin faaliyetlerine hem ülke içinde hem de ülke dışında tamamen son vermek için operasyonlar devam ediyor. Bu operasyonlardan biri olan Pençe Kilit Harekâtı’nda teröristler ile çıkan çatışma sonrasında 5 kahraman Mehmetçiğimiz şehit oldu. Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 5 askerimizin şehit olması nedeni ile başsağlığı mesajı yayınladı.Sadet Kansız 'Türk Milleti'nin başı sağ olsun'
Sadet Kansız yayınladığı mesajında “Pençe Kilit Harekatı sırasında teröristler ile çıkan çatışma sırasında 5 kahraman askerimizin şehit olduğunu ve 2 askerimizin de yaralandığını üzülerek öğrendik. Ülkemiz üzerinde haince planları olanların destek olduğu hain terör örgütlerini yok etmek için Türk Silahlı Kuvvetlerimiz canlarını ortaya koyarak mücadele etmektedirler. Canını ortaya koyarak vatanını savunmak için mücadele eden Mehmetçiklerimiz şehit oluyor. Yine 5 evladımızı şehit verdik. Ama bu acılar bizi yolumuzdan döndürmedi, döndüremeyecektir. Bizler Türk Milleti olarak bu toprakları kendimize vatan yapmak için çok büyük mücadeleler verdik. Bu toprakların her karışında şehitlerimizin kanı var. Bizlerde tıpkı şehitlerimiz, gazilerimiz gibi bu vatanın her karışını korumak için gözümüzü kırpmadan kanımızın son damlasını verene kadar mücadele edip şehit olmaya hazırız” dedi.
Mesajının son bölümünde başsağlığı dileklerini ileten Sadet Kansız “Çatışmada şehit olan askerlerimizin ailelerine ve Türk Milleti’ne baş sağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimizi Allah’tan acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin kanı her zaman olduğu gibi yerde kalmayacaktır. Bu acı hepimizin” dedi.

Bakmadan Geçme