Saatcı ve eşinden sürpriz ziyaret

Önceki dönem Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, eşi Nesrin Saatcı ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi'ne sürpriz bir ziyarette bulundu. Şube Başkanı Aydoğan Arslanca dernek şubesinin kazandırılmasında emeği geçen Behçet Saatcı'ya teşekkürlerini sundu.

  • 3896
Saatcı ve eşinden sürpriz ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her zaman engellilerin yanında olduğunu belirten Behçet Saatcı, “Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca bizlere geldi ve derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kendisinin başarılı olacağına inandık ve bu yerin tahsisini derneğimize yaptık. Bugün görüyorum ki ciddi mesafe kat etmişler. Kendisine ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Bizlere ihtiyaç duyulduğu takdirde her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.

Ziyaret için teşekkür edenTürkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, “Dernek şubemizin kurulmasında başkanımızın büyük katkıları oldu. Bundan sonraki süreçte de bizlere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler. Bu yüzden kendilerine minnettarız” ifadelerini kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme