Saatcı Büyükşehir'e Aday Oluyor mu ?

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı bugün büyükşehir ile ilgili soruya cevap verdi

  • 9253
Saatcı Büyükşehir'e Aday Oluyor mu ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın Perşembe günü Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Saatcı “Çarşamba yada Perşembe gününü bekleyelim” dedi.  

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Muğla genelinde adaletli ve hakkaniyetli bir ittifak olmadığı takdirde, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olacağını yineledi. Muğla genelinde bir kamuoyu araştırması da yaptırdığını söyleyen Başkan Saatcı, “Muğla’da bizim açımızdan bir sıkıntı yok” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Saatcı “Başkan Saatcı, “Salı akşamı bizim ne karar vereceğimiz belli oluyor. Bizim Muğla’da CHP ve İYİ Parti’nin ittifak adı altında yapmış olduğu ilk protokolün uygulanmasını talep ettik. Bu oldu oldu, olmadı, bizim yolumuz Büyükşehir’dir! Fethiye’den kopmak tabi zor geliyor. Çarşamba ya da Perşembe günü detaylı bir toplantı yapacağız.Biz yarışmadan çekiliyor değiliz! Sayın Osman Gürün tek aday gösteriliyorsa, bunun karşılığında belli ilçelerde İyi Parti adaylarının desteklenme mecburiyeti vardır. Bu hem ahlakidir hem de adaletlidir. Bunun aksi olursa, Çarşamba veya Perşembe günü basın toplantısı yapacağım. Orada söyleyeceğim çok şeyler var” dedi. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Ben dünkü çocuk değilim. Muğla genelinde bir kamuoyu araştırması yaptırdım. Sonuçları elimizde. Muğla’da da bizim açımızdan bir sıkıntı yok” dedi.

Bakmadan Geçme