SAADET PARTİSİNDEN, DEVA PARTİSİNE ZİYARET UZUN, 'SEÇİM STARTINI VERDİK'

Seçim sürecinin yaklaşması ile birlikte partililerde hareketlilikler başladı. Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanlığından, DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanlığına kaynaşma ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Halil İbrahim Uzun beraberinde Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Faruk Kılınç ve yönetimi katıldı.

  • 1267
SAADET PARTİSİNDEN, DEVA PARTİSİNE ZİYARET UZUN, 'SEÇİM STARTINI VERDİK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

UZUN, “SEÇİM STARTINI VERDİK”
Seçim sürenin yaklaşması ile birlikte seçim startını da verdiklerini belirten Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Halil İbrahim Uzun, “Saadet Partisi genel idare kurulu üyesiyim. Aynı zamanda çevre politikaları koordinatörlüğü vazifesi yapıyoruz. Fethiye için Saadet Partisinin de artık seçim startının verildiğini de bir şekilde ifade edebiliriz. Seçim çalışmalarımız vesilesi ile Fethiye’de araziye inmiş bulunmaktayız. Tabi araziye indiğimiz zaman burda yaklaşık 140- 150 bin insan düşüyor. Bura da ki her insana temas etmek lazım. Tabi bu temasın bir çerçevesini çizecek olursak bunda her siyasi partiyi bir satıh olarak veya hat olarak ifade etmek lazım. Artık ülke bütününe baktığımız zaman ki ben o sözü çok seviyorum; ‘’Artık hattı müdafaa değil, sathı müdafaa zamanı’’…hattın artık çok daha gerisinde bir nevi bir ricat gibi gözüken yani geri çekilme gibi gözüken maddi bütünü kucaklayan bir çalışma yapma planı doğrultusunda Fethiye’de de önce ilçe başkanlarımız diğer siyasi partilerin ilçe başkanlarını ziyaret ederek bu çalışmalara başlamış olduk. Çalışmalarımız hayırlara vesile olsun” şeklinde konuştu.


KILINÇ, “6 İTTİFAK PARTİ OLARAK BİRLİK VE BERABERLİĞİN OLMASI GEREKİYOR” 
6 ittifak parti olarak kaynaşma ziyaretlerinin yapılmasını ve sürekli birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğinin altını çizen Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Faruk Kılınç, “1 yıldır bu görevi yürütüyoruz. Genel İdare Kurulu üyemiz Halil İbrahim Bey bugün Fethiye’mize teşrif ettiler. Onlarla beraber yönetimimizle değerli ilçe başkanımızı ziyaret ettik. Teşekkür ediyoruz kendisine. Bakalım güzel şeyler olacak İnşallah Fethiye’mize değer katmak için çalışıyoruz. Deva Partisi ziyaret sebebimiz; bildiğiniz üzere 6 siyasi parti bir ittifak içerisinde çalışmalara devam ediyor. Bizimde bu bağlamda kaynaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Safları ne kadar sıkı tutarsak başarıyı o kadar iyi elde edeceğimizi düşünüyorum. Saadet Partisi olarak bizim oy oranımız belli…%1-1,5 oy oranımız var ama Temel Bey’in çok güzel çalışmaları var. Siyasete ve bu ittifaka yön verdiğinin kanaatindeyiz biz. Çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz zaten. Birçok şeyin onun önderliğinde olduğunu düşünüyorum. Bir birlik ve beraberlik sağladı. Bizde onlara ayak uydurmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

KULAÇ, “BİZ GÜZEL BİR İTTİFAK HALİNDEYİZ”
Nazik ziyaretten memnun kaldığını ve güzel bir ittifak olduğuna değinen DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, “Saadet Partisi İlçe başkanım, genel merkez yönetim kurulu başkanıma, diğer yöneticilerim hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Biz güzel bir ittifak halindeyiz. Zaten iletişimimiz başkanımızla çok güçlü, kahvaltıda buluştuk. Bundan sonra etkinliklerde çok fazla bir araya geleceğiz. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi. 
 

Bakmadan Geçme