Ramazan Sofralarının Vazgeçilmezi Tahin 

Fethiye Salı Pazarı ve semt pazarlarında taş değirmende hazırlanan tahinin büyük ilgi gördüğünü ifade eden Halil Kayran, bu ürünün Fethiye'de yetiştirilen susamından üretildiğini söyledi. Kayran, 'Tahin, Ramazan ayının vazgeçilmez ve geleneksel tatlarından birisidir' şeklinde açıklamalarda bulundu. 

  • 1660
Ramazan Sofralarının Vazgeçilmezi Tahin 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Salı Pazarı ve semt pazarlarında taş değirmende hazırlanan tahinin büyük ilgi gördüğünü ifade eden Halil Kayran, bu ürünün Fethiye’de yetiştirilen susamından üretildiğini söyledi. Kayran, “Tahin, Ramazan ayının vazgeçilmez ve geleneksel tatlarından birisidir” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Salı Pazarı ve semt pazarlarında tahin, kuru meyve, badem, pekmez, Fethiye hurması gibi ürünler satan pazar esnaflarından Halil Kayran; taş değirmende hazırlanan tahinin büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Müşterilerinin memnuniyetini de dile getiren Kayran, tahinlerin Fethiye susamından üretildiğini söyledi.

Halil Kayran yaptığı açıklamada, “Tahinlerimiz, Fethiye’de yetiştirilen susamlardan ve taş değirmende öğütülerek elde edilmektedir. Ramazan ayının vazgeçilmez ve geleneksel tatlarından birisidir. Fethiye Salı Pazarı ve semt pazarlarımızdan halkımız bize ulaşabilir” dedi. 

 

Bakmadan Geçme