Polisler, Sosyal Mesafeye Dikkat Ederek Tören Düzenledi 

Fethiye'de 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi. Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde sosyal mesafeye dikkat edilerek gerçekleştirilen törende Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşımız söylendi. 

  • 2560
Polisler, Sosyal Mesafeye Dikkat Ederek Tören Düzenledi 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre;

Fethiye’de 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi. Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde sosyal mesafeye dikkat edilerek gerçekleştirilen törende Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşımız söylendi. 

Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü sade bir törenle kutlandı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, Fethiye İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ferhat Demiriz ve sınırlı sayıdaki emniyet mensubun katıldığı törende sosyal mesafeye dikkat edildi. İlk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunulurken daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. yıl dönümü programı sona erdi. 

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, hafta dolayısıyla yayınladığı mesajında Emniyet Teşkilatı olarak milletin karşılaştığı her türlü tehdide karşı koruyucu, önleyici, şefkatli bir yaklaşım sergileyerek tüm zorlukların üstesinden geleceklerine inandıklarını belirtti. Aktaş, “Emniyet Teşkilatı olarak milletimizin karşılaştığı her türlü tehdide karşı koruyucu, önleyici, şefkatli bir yaklaşım sergileyerek tüm zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Son günlerde dünya ve ülkemizin sağlığını tehdit eden korona virüsü salgınına karşı da milletimizi korumak için büyük bir özveri ve fedakarlıkla mücadele eden sizlerin sağlığı, güvenliği ve her türlü ihtiyacını karşılamak için yanınızda olmaya devam ediyoruz” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Aktaş, “Yeni hedeflere de birlikte yürümeyi temenni ediyorum. Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan, bayrak ezan ve Kur'an mukaddesatı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimi saygı, minnet ve şükranla anıyor, ülkemizin dört bir yanında canla başla görev yapan siz değerli meslektaşlarıma ve kıymetli ailelerinize sağlık ve esenlikler diliyorum” şeklinde ifadeler kullandı. 

Bakmadan Geçme