'PAŞA' 48 BİN TL'YE SATILDI

Çarıklı Bizim Kasap tarafından yetiştirilen Paşa isimli 1 ton 210 kiloluk dana, 48 bin TL'ye satıldı. Fethiye Hayvan Pazarı'nın gözdesi olan Paşa, Seydikemerli İşadamı Fatih Doğru'ya satıldı.

  • 4502
'PAŞA' 48 BİN TL'YE SATILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de yıllardır halka kaliteli ve ekonomik hizmetlerde bulunan Çarıklı Bizim Kasap, kurbanlık pazarında satışlarını sürdürüyor.Akdağ’ların eteklerinde beslediği kurbanlıkları Fethiye’ye getiren Çarıklı Kasap’ın bu kurbanlıkları kapışılmaya başladı.

 

Çarıklı Et Entegre Tesisinde küçükbaş ve büyükbaş hayvanların kesimi de yapılacak. Son teknoloji kullanılan tesiste, veteriner kontrolünde hijyenikve İslami usullere uygun kesim yapılacağı belirtildi. Görücüye çıkan kurbanlıklar arasında 3124 metre yüksekliğindeki Akdağ'da beslenen Çarıklı Kasap'ın kurbanlıkları bu yıl da oldukça beğeniliyor.

 

Çarıklı Kasap Yetkilisi Hamit Metiner yaptığı açıklamada, “Paşa’yı kendi ellerimle büyüttüm. Küçük bir buzağıydı. Şimdi 1 ton 210 kiloluk bir tosun. 48 bin TL’ye Seydikemerli İşadamı Fatih Doğru’ya sattık. Bunun yanında vatandaşlarımıza her bütçeye uygun kurbanlık hayvan sağlıyoruz. Girdev yaylaları ile Akdağ eteklerinde beslediğimiz kurbanlıklarımızı pazara getirdik. Et entegre tesisimizde İslami usullere uygun olarak, veteriner gözetiminde hijyenik bir ortamda kesim hizmeti vereceğiz” dedi.

 

48 bin TL Paşa isimli tosunu alan Fatih Doğru, “Dini vecibelerimizi yerine getirmek adına kurbanlığımızı aldık. Böyle bir kurbanlık yetiştiren Hamit Metiner arkadaşımızı kutluyorum. Et entegre tesislerinde kurban için kesilecek. Bize sağladığı kolaylıklar için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme