Öztürk'ten sağlık çalışanlarına moral 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevine geçtiğimiz günlerde atanan Turgay Öztürk, Pandemi Hastanesi olarak kabul edilen Fethiye Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. İlçe Başkanı Öztürk, korona virüsü salgını döneminde özverili bir şekilde görev yapan sağlık çalışanlarına moral verdi.

  • 1403
Öztürk'ten sağlık çalışanlarına moral 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre, AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevine geçtiğimiz günlerde atanan Turgay Öztürk, Pandemi Hastanesi olarak kabul edilen Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. İlçe Başkanı Öztürk, korona virüsü salgını döneminde özverili bir şekilde görev yapan sağlık çalışanlarına moral verdi. Öztürk, “Dünyada parmakla gösterilecek kadar güçlü bir sağlık sektörümüz var. Nasıl sınır dışında görev yapan ordumuz varsa sağlık alanında dünyaya örnek olacak bir seviyedeyiz. Fethiye Devlet Hastanesi’nde gerekli önlemlerin alındığını gördük. Gelişmeler hakkında bilgi aldık ve görüş alışverişinde bulunduk” dedi. 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk beraberinde Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi ile Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yavuz Okulu’dan alınan önlemler hakkında bilgiler alan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, vatandaşlardan alınan tedbirlere uyulmasını ve mümkün olduğunca evde kalınmasını istedi. Vatandaşların hastanelere ve sağlık çalışanlarına güvenmesini isteyen Öztürk, salgının kısa bir sürede atlatılacağını belirtti.  

GÜÇLÜ BİR SAĞLIK SEKTÖRÜMÜZ VAR
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yaptığı açıklamada, “Dünyada parmakla gösterilecek kadar güçlü bir sağlık sektörümüz var. Nasıl sınır dışında görev yapan ordumuz varsa sağlık alanında dünyaya örnek olacak bir seviyedeyiz. Fethiye Devlet Hastanesi’nde gerekli önlemlerin alındığını gördük. Gelişmeler hakkında bilgi aldık ve görüş alışverişinde bulunduk. Bu işi uzmanlarına bırakmamız gerekiyor. Dışarıdan çok fazla müdahale etmek doğru değil. İnsanlarımız hastanemize ve sağlık çalışanlarımıza güvensinler. Biz sadece onlara yardımcı olalım. Herkes işini yaptığı sürece bu salgını kısa bir sürede atlatacağımızı düşünüyorum. Bu dünyada etkili olan bir sıkıntı yalnızca ülkemizde değil. Yaşanan bu dönemde halkımızın evde kalmasını istiyoruz. Devletin aldığı tedbirlere uyulması, sokağa çıkma yasağına dikkat edilmesi ve mümkün olduğunca evde kalınması sağlık çalışanlarına en büyük destek olacaktır” dedi. 

PERSONELİMİZ ÖZVERİLİ ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR 
İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Fethiye’de sıkıntılı bir durum yok. Ülke genelindeki tablo hakkında bakanlığımız açıklamalarını yapıyor. Zaman zaman duyumlar oldu ama bunların Fethiye dışından gelen kişiler olduğunu tahmin ediyorum. Fethiye Devlet Hastanesi’nde gerekli önlemler alınmış durumda. Personelimiz 24 saat boyunca burada özverili bir şekilde görev yapıyor. Ben bu süreçten alnımızın akı ile çıkacağımızı düşünüyorum. Hastanemiz bölge geneline hizmetini aralıksız sürdürüyor” diye konuştu. 

ALINAN TEDBİRLERE UYULMALI
Açıklamasını sürdüren Öztürk, “Bu salgını atlatmanın ilk şartı alınan tedbirlere uymak ve evde kalmak. Tüm dünya bir salgın yaşıyor. Sosyal mesafeyi korur, virüsün taşınmasını önlersek bu zinciri kırarız. Biz bile burada elimizden geldiğince mesafemize dikkat ediyoruz. Hijyen kurallarına mutlaka uyulmalı. Kabalık ortamlarda bulunamamalı ve sağlık çalışanlarına yardımcı olmalıyız. Bu konuda güvenlik güçlerimizin ikazları oluyor. Onlara da yardımcı olmalıyız. Bahar geldi insanlar sahil kenarına ya da yaylara gitmek istiyor. Sağlık olmazsa deniz veya yaylanın da bir önemi kalmayacak. O yüzden bu günleri evimizde ailemizle geçirelim” ifadelerini kullandı. 

   
 

Öztürk'ten sağlık çalışanlarına moral 
Öztürk'ten sağlık çalışanlarına moral 
Öztürk'ten sağlık çalışanlarına moral 
Öztürk'ten sağlık çalışanlarına moral 
Öztürk'ten sağlık çalışanlarına moral 
Öztürk'ten sağlık çalışanlarına moral 
Öztürk'ten sağlık çalışanlarına moral 

Bakmadan Geçme