ÖZTUNÇ'DAN CHP İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİR'E ZİYARET

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir'i ziyaret etti. Ziyarete Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ziyarette konuşan Öztunç, KYK borçları ve seçim çalışmaları gibi konulara değindi.

  • 1054
ÖZTUNÇ'DAN CHP İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİR'E ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÖZTUNÇ'DAN CHP İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİR'E ZİYARETZiyarette konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç,’’ Bunlar gidiyor. Hani biz diyoruz ya geliyor gelmekte olan. Bir de gitti gidiyor var. Bunlar gitti gidiyor. Gitti gidiyor, geliyor gelmekte olan. Gittiklerini bildikleri için agresifleşmeye başladılar. Yalan söylemeye devam ettiler. Dün Cumhurbaşkanı bir açıklama yapmış. Açıklamasında milletimden sabır bekliyorum diyor. Bu millet 20 yıldır sabrediyor. Sabır taşı çatladı. 20 yıldır sen yönetiyorsun neyin sabrından bahsediyorsun’’ dedi.
ERDOĞAN GİBİ KONUŞTUN BAY KEMAL GİDİ DAVRANDIN
KYK borçları hakkında konuşan Öztunç,’’ KYK borçlarını biliyorsunuz. Genel Başkanımızdan Allah Arzı Olsun. Her defasında söyledi. Tayip Erdoğan’da 3 yıl önce bir tv programında Bay Kemal söyler hemen silelim de ama ben Erdoğan’ım diyor. Erdoğan öyle konuşmaz diyor. Erdoğan gibi konuştun Bay Kemal gidi davrandın. Anketler yapıp istekleri görünce hemen kyk faizlerini sildirdin. Bunu biz sildirdik. Bunu Genel Başkanımız başardı. Tıpkı asgari ücret zammı ve emekliye bayram ikramiyesi gibi. Bir müjde daha vermek istiyorum. Ekim ayında meclis açılınca EYT’yi getirecekler. Çünkü Genel Başkan her fırsatta EYT sorununu çözeceğini söylüyor. Bunlar seçime gitmeden önce milleti nasıl kandırırız diye düşündükleri için bu sefer EYT sorununu çözecekler. Getirsinler bizde olumlu oy vereceğiz. Bu zaten bizim projemiz. Düşünün muhalefette bunları yaptırıyoruz hele bir de iktidara gelince bakın neler neler yapacağız’’ ifadelerini kullandı.ÖZTUNÇ'DAN CHP İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİR'E ZİYARETYOLCUDUR ABBAS BAĞLASAN DURMAZ
CHP iktidarı gözüküyor diyen Öztunç,’’ Bütün anketlerde görülüyor. Hepsinde Millet İttifakı’nın iktidarı görülüyor. CHP’nin iktidarı görülüyor. Yolcudur Abbas bağlasan durmaz. Güle güle Tayyip Erdoğan diyeceğiz. O artık balkon konuşması falan yapamayacak. Gidecek saraydan eşyalarını toplayacak. Millet İttifakı’nın iktidarıyla 6 parti bir araya gelip Türkiye’yi yeniden o güzel günlere getirecek. Babacan ve Davutoğlu senin yanındaydı fakat ağzını açamadın. O ikisi senin gerçek yüzünü gördü sonrasında yanından ayrıldılar’’ dedi.
YAZ BOYU ÇALIŞACAĞIZ
Yaz boyu çalışacaklarını söyleyen Öztunç,’’ Yarın Balıkersir’de mitingimiz var. Milletin sesi mitinglerine Mersin’den başlamıştık. Şimdi Balıkersir’de olacağız. Yaz boyu çalışacağız. Milletvekili arkadaşlar yaz boyu dinlendi. Yazın meclis kapalı fakat biz toplantılarımızı her il de100’er Milletvekili giderek Anadolu’da yapacağız. İlki 2 Ağustos’da Erzurum’da olacak. Ardından 9 Ağustos’da Edirne’ye gideceğiz. Türkiye’nin her yerinde toplantılar yapacağız. Biz Milletvekilleri sokağa çıkıp vatandaşın sorunlarını dinleyeceğiz. Eskiden sorun anlatılırdı. Şimdi ise çözüm anlatacağız. Türkiye’nin çözülemeyecek sorunu yok. Bizler inanıyoruz’’ diye konuştu.
ASLAN GİBİ BİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇTİK
Son yapılan seçim hakkında konuşan Öztunç,’’ Son yerel seçimleri bir hatırlayın. Neler yaptılar, ne filimler çevirdiler. Sonrasında birçok şehirde her şey çok güzel oldu. Fethiye’de de her şey güzel oldu. Aslan gibi bir Belediye Başkanı seçtik. Son seçimde ne yaptıysan bu seçimde daha fazlasını yapacağız. Bu seçim Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimidir. Cumhurbaşkanı adayı sizsiniz. Herkes Cumhurbaşkanı adayı gibi düşünüp çalışacak. Bizim adayımız yatlar, katlar, gemicikler sahibi olmayacak. Bizim adayımız devlete hizmet edecek. Fethiye’de Yüzde 48 olan son seçimdeki oyumuzu Fethiye’de arttıracağız. Şimdi 50’yi devireceğiz. Muğla’da ise 4 vekilimiz var. Muğla’dan en az 5 vekil istiyoruz. Oylarımızı 50’nin üstüne çıkaracağız’’ dedi.ÖZTUNÇ'DAN CHP İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİR'E ZİYARETÖZTUNÇ'DAN CHP İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİR'E ZİYARET

Bakmadan Geçme