Özer Olgun'un ismi Kültür Merkezi'nde yaşatılacak!

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Fethiye Belediyesi eski belediye başkanlarından ve CHP Fethiye ilçe başkanlığı görevinde bulunan Özer Olgun'un ismini, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'ne verildiğini açıkladı.

  • 9705
Özer Olgun'un ismi Kültür Merkezi'nde yaşatılacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Fethiye Belediyesi eski belediye başkanlarından ve CHP Fethiye ilçe başkanlığı görevinde bulunan Özer Olgun’un ismini, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’ne verildiğini açıkladı.

2017 yılında Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay’ın “Özer Olgun’un isminin” yaşatılmasıyla ilgili meclis gündemine getirdiği ve oy birliği ile geçen gündem maddesi Başkan Saatcı’nın talimatıyla yürürlüğe geçirildi. Başkan Behçet Saatcı, 2019 yılının ilk belediye meclis toplantısında, Özer Olgun isminin Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’ne verdiklerini açıkladı. Fethiye Güzel Sanatlar Derneği’nin de talebiyle, Kültür Merkezi’nin ismi, “Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi” olarak değiştirildi. Belediye Meclis Toplantısı’nda biri gündem dışı olmak üzere 13 madde görüşüldü. Başkan Saatcı, meclis toplantısı başlangıcında belediye meclis üyeleriyle samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Alevi Kültür Derneği ile ortak proje yürütülecek!

Fethiye Belediyesi Ocak Ayı Meclis toplantısında Fethiye Alevi Kültür Derneği ile Fethiye Belediyesi’nin ortak projesi de görüşüldü. Foça Mahallesi’nde yaşayan bir grup vatandaşın talebi üzerine Başkan Saatcı, gerekli talimatları vererek, Belediye ile Alevi Kültür Derneği’nin ortak proje yapmalarıyla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi. Meclis toplantısı gündemine alınan konu, oy birliği ile geçildi. Fethiye Belediyesi’nin Günlükbaşı’ndaki Dükkan Senin Mağazası’nın üst katında Fethiye Alevi Kültür Derneği faaliyetlerini göstermeye başlayacak.

Bakmadan Geçme