Özel Sena Mesleki ve Teknik AnadoluLisesi'nde Mezuniyet Sevinci

Fethiye Özel Sena Mesleki ve Teknik AnadoluLisesinden mezun olan 69 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

  • 4055
Özel Sena Mesleki ve Teknik AnadoluLisesi'nde Mezuniyet Sevinci
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Özel Sena Mesleki ve Teknik AnadoluLisesinden mezun olan 69 öğrenci için düzenlenen mezuniyet törenine Fethiye’nin sevilen sanatçısı Adem Kazan’da türküleriyle renk kattı. Öğrenciler Adem Kazan’ın söylediği türkülerle unutulmaz bir mezuniyet gecesi yaşadılar.

Fethiye Özel Sena Mesleki ve Teknik AnadoluLisesi mezuniyet törenine Okul Müdürü Nesrin Karaca, öretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı. 2018-2019 eğitim öğretim yılının mezuniyet töreninde açılış konuşmasını Özel Sena Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zeynep Nesrin Karaca yaptı. Karaca, “Bugün mezuniyet törenimiz için hep birlikteyiz. Çok heyecanlı bir gün. Öğrencilerimizin bir kısmı üniversiteye gidecek bir kısmı çalışacak. Bu da aynı zamanda veda günümüz oluyor.  Çok mutlu ve gururluyuz. Bu yıl 69 öğrencimiz mezun oluyor. Dışarıdan gelen her öğrenciye kapımız sonuna kadar açık. Hemşire yardımcılığı, ebe yardımcılığı, sağlık bakım teknisyenliği gibi güzel bölümlerimiz var. Sınıflarımız da 9-10-11 ve 12. sınıf olarak mevcut. Tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Okul Müdürü Karaca’nın konuşmasının ardından mezun olan öğrencilere diplomaları öğretmenleri tarafından verildi. Daha sonra öğrenciler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek keplerini havaya fırlattı.

Bakmadan Geçme