ÖZEL ATA OKULLARINDAN SED MEDYA'YA ZİYARET

Özel Ata Okulları yöneticileri FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, FRT FM ve Dost Gazetesi'ni bünyesinde barındıran SED Medya'ya ziyarette bulundu. Özel Ata Okulları yöneticileri SED Medya sahibi Seda Köktener'e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

  • 1903
ÖZEL ATA OKULLARINDAN SED MEDYA'YA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Ata yöneticisi İsmail Türk, Okul Müdürü Gülçin Demen ve diğer yetkililer FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, FRT FM'i bünyesine katan Dost Gazetesi ve SED Medya sahibi Seda Köktener'iziyaret ederek, başarılar dilediler. Oldukça samimi bir havada geçen ziyaret ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan Özel Ata Okulları Müdürü Gülçin Demen, Fethiye Ata Okulları olarak her zaman basının ve yerel basının yanında olduklarını ifade etti.

 

Demen; ''Sosyal ve gerçek medyanın gücünün hep farkındayız. Hep iş birliği içerisinde olmamız gerektiği bilincindeyiz. Bugün de hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere geldik. Fethiye’de basının büyümesi güçlenmesi eğitim sektöründe çalışan bizleri öncelikle mutlu ediyor. Beraber daha pek çok güzel işe imza atacağımıza eminim. Eğitimin olmazsa olmazlarından biri de yapılan güzel çalışmaların duyurulmasıdır. İnsanlara haber verilmesi, doğru kararlarla ulaştırılmasıdır. Bu nedenle buradayız. Tekrar hayırlı olsun diyoruz'' dedi.

 

Özel Ata Okulları Yöneticisi İsmail Türk de ''Biz de sevgili kardeşimizin yeni bir medya işine girdiğini duyduk. Sevindik. Bu medya grubu Fethiye için vazgeçilmezlerden biridir. Seda arkadaşımızın çok da başarılı olacağına inanıyorum. Biz de Ata Okulları olarak elimizden geleni yapacağız. İyi bir ilişki ile bu süreci devam ettireceğiz'' dedi.

 

SED Medya sahibi Seda Köktener ise ziyarete teşekkür ederek; ''Eğitim alanında önemli gelişmeler sergileyen Özel Ata Okullarının Yönetimi ve öğretmenleri geldiler. Ziyaretleri için teşekkür ederiz. Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da iletişimlerimiz devam edecektir. Özel Ata Okulları kendilerinin söylediği gibi basınla iç içe olan bir kurumdur'' dedi.

Bakmadan Geçme