ÖZEL ATA MEZUNLARI KEPLERİ FIRLATTI

Fethiye Ata Okulları'nda öğrencilerin ve ailelerinin mezuniyet sevinci yaşandı.

  • 1914
ÖZEL ATA MEZUNLARI KEPLERİ FIRLATTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ata Okulları, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı mezunlarını 12 Haziran Çarşamba günü saat 19.00’da okul bahçesinde düzenlediği kokteyl ile yuvadan uçurdu. Mezuniyet törenine Özel Ata Okulları Müdürü Gülçin Demen, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende öğrenciler, sınıf öğretmenlerinin kendileri için hazırladığı şiirlerle kırmızı halıda yürüdüler. 8 yıl boyunca yuvaları bildikleri “ATA”dan her yönden donanımlı bir şekilde mezun olan öğrencilerin bu özel anlarında yanlarında bulunan aileleri gözyaşlarını tutamadı.Aileler çocuklarının ilk kep atma töreninde duydukları mutluluk görülmeye değerdi. Canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenen “ATALI MEZUNLAR” yılların yorgunluğunu üzerlerinden attılar. Mezuniyet töreninde öğrenciler için hazırlanan pastayı da öğrenciler öğretmenleri ile birlikte kesti.

Özel Ata Okulları Müdürü Gülçin Demen, ''2001 yılında kurulan okulumuz 2002 yılından beri mezun vermektedir. Bu yıl da yine 54 öğrencimiz mezun oldu. Çok başarılı bir sınav dönemi geçirdik. LGS sınavının ardından bugün hem gurur içindeyiz hem de mutluluk ve hüzün içerisindeyiz. Tüm bu duygularla öğrencilerimizi liseye uğurluyoruz. Bunun keyfini ve mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

Bakmadan Geçme