Otgöz'den Pandemi Yorumu ''Ekonomi Canlanmalı''

Pandemi sürecinde belediyeler de ilçe kaymakamlıklarıyla birlikte hareket ederek tedbirlerin uygulamasında yoğun gayret gösteriyor. Seydikemer Belediyesi de bu süreçte Koronavirüs salgınından dolayı mağdur duruma düşen vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bir taraftan gıda kolilerini halka ulaştıran belediye diğer yandan da esnaf ve vatandaşlara dağıttığı maskelerle birlikte kurallara uyulması konusunda da uyarılarda bulunuyor.

  • 919
Otgöz'den Pandemi Yorumu ''Ekonomi Canlanmalı''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Gülyüz Yurdagül Sırt'ın haberine göre; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ülkemizde pandemi başladığı günden bu yana ilçede kurallara uyulduğunu kaydederek “Ben tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kurallara uyduk biz. Seydikemer’de ölümlü vaka da olmadı. Ekip olarak çalışıp Seydikemer olarak elimizden gelen gayreti gösterdik. Bunun da semeresini Seydikemerliler hep birlikte gördük diye düşünüyorum. Normalleşme sürecine geçilmesi ve ekonominin canlanması lazım. İşyerlerinin açılması lazım. Ama kurallara da biz uymak zorundayız. Uymazsak bedelini çok büyük öderiz. İnşallah bilinçli bir şekilde biz bu iş yerlerini açıp çalışma sürecine geçeriz. Böylece ekonomi de yavaş yavaş canlanır diye düşünüyorum” dedi.
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Sed Medya’ya yeni hizmet binasının ve hastanenin yapım aşamaları hakkında da açıklamada bulundu.
AĞUSTOS’TA TAŞINMAYI DÜŞÜNÜYORUZ
18 Mart 2019 tarihinde Hükümet Konağı ile birlikte temeli atılan Seydikemer Belediyesi yeni hizmet binası, hızla tamamlanıyor. Pandemiye rağmen inşaatın hız kesmediği yeni hizmet binasına Ağustos ayında geçiş yapılması planlanıyor. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz “Yeni belediye binası yapım sürecinin de sonuna yaklaştık. Yaklaşık bir ay sonra müteahhit bize belediye binamızı teslim edecek. Ağustos ayı gibi yeni binaya taşınmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
GEÇ OLDU, GÜÇ OLMADI
Seydikemer’de yapımına başlanılan 150 yataklı Devlet Hastanesi’nin durumu hakkında da bilgiler aktaran Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz “Hastanemizin yer teslimi yapıldı, müteahhit çalışmaya başladı. Müteahhitin iş bitirme süresi 700 gündü ama daha erken zamanda bitirileceği söylendi. Güzel oldu. Özellikle Covid-19 hastalığına karşı Seydikemer’de de 150 yataklı bir devlet hastanesi yapılması vatandaşları da memnun edeceğini düşünüyorum. Seydikemer bu yatırımlarla inşallah hak ettiği yere gelecektir. Geç oldu ama güç olmadı” diye konuştu.

Otgöz'den Pandemi Yorumu ''Ekonomi Canlanmalı''
Otgöz'den Pandemi Yorumu ''Ekonomi Canlanmalı''
Otgöz'den Pandemi Yorumu ''Ekonomi Canlanmalı''
Otgöz'den Pandemi Yorumu ''Ekonomi Canlanmalı''

Bakmadan Geçme