Ölüdeniz'de Yapılaşma İstemiyorlar

Ölüdeniz Belcekız Plajı'nda yapılaşma istemeyen vatandaşlar ve işletmeciler, konu hakkında basın açıklaması yaptılar. Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi önünde toplanan grup, daha sonra Belcekız Plajı'na kadar yürüyüş yaptı.

  • 8032
Ölüdeniz'de Yapılaşma İstemiyorlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, TÜRSAB Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özgen Uysal, Fethiye Kent Konseyi yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, turizmciler ve vatandaşların yer aldığı etkinlikte Ölüdeniz’in doğal kalması çağrısında bulundular. 

Bölgede yaşayan vatandaşlar ve turizmciler Ölüdeniz’in bir marka olduğunu ifade ederek; “Bu doğal güzelliğin bozulmasını istemiyoruz” ifadelerini kullandılar. 


 

Yorumlar 6
Mümin çoban 10 Mart 2020 00:26

Sizler önce şu güzel bölgeyi çöp rezaletinden kurtarın

Acar 09 Mart 2020 21:01

Zaten her yer talan olmuş rakip gelecek kazançları düşücek diye ..dertleri doğa değil

İzmitli İlhan Aygün 09 Mart 2020 20:53

Yeter artık bu şubatın 22.sinde ölüdenizdeydim.Nerde 20 yıl önceki ölüdeniz.Tamam yoluna birşey demiyorum eyvallah ama yapılaşma hele merkezde o hediyelik dükkanların rezilliği gürültü kirliliği bunlara müdahale edilsin isterim.

İlhan Aygün 09 Mart 2020 20:15

Algı yaratıyorlar diyorum.Halkın tepkisini ölçüyorlar.Ona görede hareket edecekler nokta

Yasin Y 08 Mart 2020 23:47

Bize nasil bu cennet yer bırakıldıysa bizde onu korumalıyız eğer tabiyatı anlamassak cezasını en ağır şekılde oderız

Yusuf 08 Mart 2020 19:40

Kooperatif sadece plajı göreceğine tam karsindaki kaçak dükkanlar ve otopark da protesto yapsa işini daha iyi olur, ama akrabasi diye mi goremiyo

Bakmadan Geçme