Ölüdeniz Bayrama Hazır

Okulların kapanmasıyla birlikte yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Fethiye ve Ölüdeniz'e de yoğun bir yerli turist akını bekleniyor.

  • 1347
Ölüdeniz Bayrama Hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okulların kapanmasıyla birlikte yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Fethiye ve Ölüdeniz’e de yoğun bir yerli turist akını bekleniyor.

Bayram öncesi Ölüdeniz’dekitesisler hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Ölüdeniz KumburnuTabiat Parkında turizm sezonu hazırlığının tamamlanmasına rağmen bayramiçin hazırlıklar da tamamlandı.Ölüdeniz ve çevresinde geçen yıla oranla yüzde 50’lik yerli ve yabancı turist beklenirken turistler Babadağ’dan yamaç paraşütü ile Ölüdeniz’e uçup gönüllerince eğleniyor. Kumburnu  işletmesi genel müdürü Halil Gören Özellikle Kumburnu’nagirecek tatilcilerin otopark sorunu yaşamayacağını gerekli tedbirlerin alındığını  ifade etti.

 

Ramazan Bayramı tatili yaklaşırken, Ölüdeniz'dekitesisler özellikle yerli tatilcilerin mağdur olmaması için tüm tedbirleri aldılar. Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkında da tatilciler için bir dizi yenilik gerçekleştirildi. Bu yıl daha yeşil ve daha çok çiçek dikiminin yapıldığı Kumburnu Tabiat Parkında gençlerin ve çocukların eğlenmesi için animasyonlar da düzenleniyor. Su sporlarının yanı sıra voleybol turnuvalarının da planlandığı Kumburnu'ndagelecek yıl için mutlaka çocuk kulübü bölümünün de gerçekleştirileceği bildirildi. Geçen yıla oranla daha fazla yabancı turistin geldiği ÖlüdenizKumburnu'ndaİngiliz, Rus, Ukrayna, Belçika ve Hollanda'dan turistler sere serpe güneşlenip tatilin tadını çıkarıyor.

Kumburnu Tabiat Parkı Genel Müdürü Halil Gören, sezonun başladığını, Ramazan bayramı tatili için de yerli müşterilere hazır olduklarını bildirdi. Gören, ''Temizlik, çevre düzen, eğitim tabloları ve her şeyimizle sezona ve bayrama hazırız. dedi.

Bakmadan Geçme