Öldürdü, yaktı, üzerine beton döktü…

Muğla'da vahşi bir şekilde öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'nın jandarmadaki ifadesi ortaya çıktı. Cemal Metin Avcı'nın yakalandıktan sonra jandarmaya verdiği kan donduran ifadede, 'Çok pişmanım. Büyük bir hata yaptım. Etkin pişmanlıktan faydalanmak istiyorum.' dediği öğrenildi.

  • 3344
Öldürdü, yaktı, üzerine beton döktü…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i vahşice katledilmesine dair soruşturma devam ediyor. Cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı'nın jandarmadaki ifadesinde, "Çok pişmanım. Büyük bir hata yaptım. Etkin pişmanlıktan faydalanmak istiyorum." diyerek cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.
Katil cinayetten sonra iş yerine gitmiş!
Cemal Metin Avcı’nın özel ekip tarafından yakalandık sonra jandarmaya verdiği ifadesi kan dondurdu. Olayı itiraf eden katil zanlısı Avcı, Pınar Gültekin’i, 48 ADJ 946 plakalı aracı ile 16.07.2020 günü saat: 15.40 sıralarında Rüya Park AVM karşısından alıp, Orhaniye Mahallesi Allankavağı Mevki No:7 Menteşe-Muğla adresindeki bağ evine götürdüğü, burada aralarında sözlü tartışma çıktığını, çıkan tartışmanın neticesinde Cemal Metin Avcı'nın arkadaşı Pınar Gültekin’i önce dövdüğü sonra eliyle boğduğu, sonrasında demir varil içerisinde benzin maddesi ile yaktığı daha sonra demir varilin içerisine kalekim adı verilen madde bırakarak demir varilin ağız kısmını içe doğru büktüğü, daha sonra Pınar Gültekin’in cesedinin bulunduğu varili kullanmış olduğu 48 ADJ 948 plakalı araç ile Muğla-Menteşe- Dirgeme Gülağzı Yolu 6 km'sinde yolun sağ tarafına çalılıkların dibine yuvarladığını ve olay yerinden uzaklaşarak iş yerine gittiğini beyan ettiği öğrenildi.
Başka araçlar ve araç içindeki kişiler tespit edilmeye çalışılıyor!
Cesedin taşınmasıyla ilgili bir açıklama yapan Pınar Gültekin’in ailesinin Avukatı Dr. Rezan Epözdemir “Size göre bir iş birliği var mı?” sorusuna verdiği cevap ise akıllara, cinayetin sadece Cemal Metin Avcı tarafından işlenmeyerek,  işbirliği mi var sorusunu getirdi. Avukat Epözdemir yaptığı açıklamada; “Kesinlikle var. Bu hacimdeki bir kızın cesedinin tek başına taşınması hayatin olağan akışı, mantık ve fizik kurallarına aykırı.” diye konuştu.
Öte yandan Gültekin ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir'in olaya ilişkin kamera kayıt, HTS sinyal analiz ve tatbikat raporlarına ilişkin taleplerinin başsavcılıkça reddedilmesinin ardından yaptığı itiraz, Muğla 2. Sulh Ceza Hakimliğince değerlendirildi. İtirazı uygun gören mahkeme, olay esnasında ve sonrasında başkaca şüpheli araçların olduğuna ilişkin tespitleri içeren inceleme ve kamera kayıt döküm ve inceleme raporunun, yer gösterme ve keşfe ilişkin tutanağı ile HTS sinyal analizinin suçtan zarar gören vekiline verilmesi gerektiğine hükmetti. 


 

Bakmadan Geçme