ÖĞRENCİLERE BAŞKAN OTGÖZ'DEN ALTIN

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Liselere Geçiş Sınavında dereceye giren öğrencileri Altınla ödüllendirdi.

  • 1967
ÖĞRENCİLERE BAŞKAN OTGÖZ'DEN ALTIN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer İlçe Milli eğitim müdürü Ferah San, Okul Müdürleri ve öğrenci velileri başkan Otgöz’ü makamında ziyaret etti. İlçe Milli eğitim müdürü Ferah San, “İlçe genelinde tüm okullarımızın eksiklerin giderilmesinde belediye başkanımız Yakup Otgöz’ün büyük emekleri var. Her daim eğitime verdiği destek herkes tarafından biliniyor zaten. Eğitim camiası adına başkanımıza teşekkür ediyorum LGS sınavında ilçe genelinde ilk üçe giren öğrencilerimiz, okul müdürlerimiz ve öğrenci velilerimiz ile birlikte başkanımız Yakup Otgöz’e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek için makamında ziyaret ettik” dedi.

Başkan Otgöz’deLgs sınavında başarı elde eden öğrenci velilerine “sizlerin emeği daha çok fazla, öğretmenlerimizi, müdürlerimizin ve öğrencilerimizin gayreti sayesinde başarılar oluyor. Tek başına  olmuyor, hep birlikte oluyor. İnşallah daha güzel olacak, daha güzel olacak, daha çok başarılarınız olacak, daha güzel üniversitelerde okuyacaksınız. Bundan sonra daha çok çalışacaksınız, daha fazla gayret edeceksiniz. Bakın anneleriniz arkanızda,  ne kadar çok emek çekiyor anne ve babalarınız, okul müdürümüz, ilçe milli eğitim müdürümüz burada, sizler başarı kazandınız mı hep birlikte kazanmış oluyoruz. Ben sizleri tebrik ediyorum, inşallah daha güzel yerlere gelirsiniz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi

Başkan OtgözLiselere Geçiş Sınavı'nda dereceye giren İlçe birincisi Seydikemer Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Melike DUR, İlçe ikincisi Bağlıağaç Şehit Nizamettin AKAN Ortaokulu öğrencisi Şefika KOCAKAHYA ve  ilçe üçüncüsü Seydikemer Atatürk Ortaokulu öğrencisi Hüseyin Emre KABASAKAL'ı altınla ödüllendirdi.

 

Bakmadan Geçme