O videonun hikayesini anlattı

Geçtiğimiz günlerde Servet Şekerleme lokumlarının Afrika'da çocuklara dağıtıldığını gösteren video, sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenmişti. Servet Şekerleme Sahibi Servet Erdoğan, o paylaşımın hikayesini anlattı.

  • 2463
O videonun hikayesini anlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyeli gezgin Deniz Pehlivan’ın çektiği görüntülerin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Servet Erdoğan, yakın zamanda yeni çıkacak bir ürünün de Fethiye’deki okullara dağıtılacağını söyledi. Servet Şekerleme Sahibi Servet Erdoğan yaptığı açıklamada, “Deniz Pehlivan isimli Fethiyeli gezgin arkadaşımız ile telefonda görüştük. Afrika’ya gideceğini söyledi. Biz de kendisine buradan lokum gönderdik. Kendisi orada çocuklara dağıttı. Göndermeye de devam edeceğiz. Çocukların sevindiğini görmek beni oldukça mutlu etti. Güzel bir duygu. Yakın zamanda okullara dağıtım yapacağız. Bununla ilgili bir çalışmamız olacak. Yeni bir ürünümüz çıkacak ve bunu Fethiye’deki okullarda dağıtacağız” dedi. 

ŞEKERSİZ LOKUMLAR İLGİ GÖRÜYOR 
Şekersiz üretilen lokumların vatandaşlardan ve turistten büyük ilgi gördüğünü belirten Servet Erdoğan, “Diyette olanlar veya şekerden uzak durmak isteyenler bu lokumlardan tüketebilir. Şeker hastaları da az olmak şartıyla bu lokumlardan yiyebilirler. Şekerin yerine hurma, havuç, balkabağı, portakal veya mandalina suyu kullanıyoruz. Şekersiz olunca da yerli ve yabancı müşterilerin ilgisini çekiyor” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme