Nursel Özdemir Kurumlarından Milli Karatecilere destek

Nursel Özdemir Kurumları, alanında başarılı uzmanlarla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. 11-19 Temmuz arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına Ümit Genç U-21 Karete Milli sporcularına müsabaka öncesinde 'Stres yönetimi, kaygı ve motivasyon' konusunda seminer verildi.

  • 429
Nursel Özdemir Kurumlarından Milli Karatecilere destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nursel Özdemir Kurumları Psikolojik Danışmanı Tuğba Özerten “Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Ümit Genç U-21 Karate Milli sporcularına “Stres yönetimi, kaygı ve motivasyon” konusunda seminer düzenledik. Birebir görüşmeler yaptık. Günümüzde bilimsel antrenman metotlarıyla varılan sonuç, insan vücudunun da bir sınırı olduğu yani bir sporcunun hız, çabukluk, patlayıcı güç ve kuvvet gibi kavramların bir noktaya kadar geliştiğidir. Spor performansına katkısı olan fiziksel, tekniksel, taktiksel becerilerin yanında onların tamamlayıcısı olan psikolojik becerilerin de önemi büyüktür. Dünya çapında başarılı olan sporcuların en önemli özellikleri kendilerini tanımaları ve spor psikolojisine hakim olmalarıdır. Olumlu düşünmeleri, stresle başa çıkabilmeleri, öfke kontrolü, motivasyonlarının artması, aile-sporcu-antrenör arasındaki doğru iletişimi kurabilmeleri için birebir görüşmeler yaptık. Biz Nursel Özdemir Kurumları olarak Milli takım sporcularımızın yanındayız ve onların destekçisiyiz. Başarılanın devamını diliyoruz.” Dedi.
“Nursel Özdemir Kurumları kurucusu Salih Dündar “Daha önceden Psk. Dnş. Tuğba hocamız sporcularımızla bireysel olarak çalışmaktaydı. Bizler sporcularımıza destek olmak amacıyla gelen isteği geri çevirmedik. Fethiye’mizin, ülkemizin sesini tüm dünyaya duyuracak olan sporcularımıza destek olabildiysek ne mutlu bize. Bizler toplumun her alanında olmak için faaliyet gösteren kurumlarız. Bu şekilde grup çalışması yapmaktan çok keyif aldık. Antrenörlerimiz Reyhan Koşar Kıvrak, Mustafa Kıvrak ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit’e teşekkür ediyoruz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.” Dedi. 
 Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Milli Antrenörü Reyhan Koşar Kıvrak ve Mustafa Kıvrak “11-19 Temmuz arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına Ümit Genç U-21 Karate Milli sporcularımızın başarılarının taçlanması ve onlara psikolojik destek sağlayabilmek için Nursel Özdemir Kurumları kurucusu Salih Dündar’dan destek istedik. Sağolsun hiçbir zaman bizi kırmaz ve hep yanımızdadır. Psikolojik Danışman Tuğba hocamızla birlikte koordineli olarak sporcularımızla görüşüp onları cesaretlendirdi ve aklına takılan soruları sordular. Biz onların başarılı olacaklarına inanıyoruz. Bizlere desteklerinden doları Salih Dündar ve Tuğba Özerten’e çok teşekkür ederiz.”


 

Nursel Özdemir Kurumlarından Milli Karatecilere destek

Bakmadan Geçme