Nursel Özdemir Kurumlarında Öğretmenler Günü Kutlaması

Nursel Özdemir Kurumları öğretmenler gününde kurucu Salih Dündar tarafından büyük sürprizlerle kutlandı.

  • 1765
Nursel Özdemir Kurumlarında Öğretmenler Günü Kutlaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurum çalışanları ile bir araya gelen kurucu ve kurum müdürleri öğretmenler günü anlam ve önemini vurgulayarak Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk' ün emanet bıraktığı 24 Kasım Gününü en güzel şekilde kutladılar. 
Kurucu Salih Dündar, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün Başöğretmen unvanını aldiğı gün olarak tarihe gecen ve 1981’den bu yana öğretmenler günü olarak kutlanan 24 Kasım, eğitim camiası için oldukça kutsal bir gündür. Ögretmenler günü bir gün değil her gündür. Bizleri yetiştiren ve gelecek nesillere yol gösteren öğretmenlerimizi bugün hediye, plaket ve sertifikalarla ödüllendirdik. Yillardır bunyemizde mesai yapan, iyi ve kotu gunlerle birlikte calismalarimizi surdurdugumuz öğretmenlerimiz ile egitim alanında gonul veren arkadaşlarımıza hediyeleri şahsen takdim ettim. Kemer Nursel Özdemir Kurumumuzdan Sultan Köse, Serkan Şener, Adem Nakaş' a plaket takdim edilirken, kurum psikoloğu Yeşim Tırpan'a da teşekkür sertifikası verdik. Nursel Özdemir Kurumları bünyesinde emek veren öğretmenlerimizden Ayşe Yıgit, Cüneyt Kurtoğlu, Funda Kücükkaratekeli ve egitim gönullusu Sait Eser'e plaket, kurum psikoloğu Günnur Deniz Güzel'e tesekkür sertifikası vermeyi layık gördük. Bizler için bu ödüller gerçekten değerli ve büyük emek harcanarak alınmış ödüllerdir. Bu anlamlı günde vermekten onur duyduk. Umarız birçok arkadaşımızla olduğu gibi kadromuzla çok uzun yıllar birlikte çalışmak nasip olur. Bizlere her konuda destek olan Seydikemer Milli Eğitim Müdürü Ferah San ve Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya'nın da öğretmenler gününü kutluyoruz" dedi.
Elit Nursel, Nursel Özdemir ve Seydikemer İlçesi’nde bulunan Kemer Nursel Özdemir çalışanlarına hediyeler takdim edildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü büyük bir mutlulukla kutlandı.
 

Bakmadan Geçme