Noterinin Tayini Çıktı Selnur Cura vekaleten bu görevi yürütecek

Seydikemer'e yeni noter atanana kadar noterlikte görevli memur Selnur Cura vekaleten bu görevi yürütecek.

  • 991
Noterinin Tayini Çıktı Selnur Cura vekaleten bu görevi yürütecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer'e yeni noter atanana kadar noterlikte görevli memur Selnur Cura vekaleten bu görevi yürütecek.

Seydikemer Noteri Demet Dalgıç’ın Nevşehir’e tayininin çıkması nedeniyle bu görevi vekaleten Selnur Cura yönetecek.

27.09.2016 tarihinde  Seydikemer'de göreve başlayan Seydikemer Noteri Demet Dalgıç tayin istemesi sonucunda Nevşehir 2. noterliğine ataması yapılırken yeni noter atanana kadar Noter Başkatibi Selnur Cura Noter işlemlerini devam ettirecek.

Seydikemer'de 3 yıl boyunca insanlara Noter olarak hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Seydikemer Noteri Demet Dalgıç, İlçede görev yaptığı 3 yıl boyunca da Seydikemer insanı ile ilgili hiçbir sorun yaşamadığını ifade etti.

Seydikemer Noteri Demet Dalgıç, ''Bundan 3 yıl önce sessizce gelmiş olduğumuz Seydikemer Noterliğinin kuruluşunda destek olan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'e, Ziraat Odası Başkanımız Muhsin Gümüş'e,  Şoförler Odası Başkanımız Mehmet Hadi Çakıroğlu'na Esnaf odası başkanımız Harun Sağır'a, Değerli basınımız Zekeriya Şahin'e, Esnaflarımızdan Yılmaz Topaloğlu'na, Emrullah Tuna'ya, Teb Bankası müdürümüz Yusuf Tufana, ziraat bankası müdürümüz Muhsin beye, Kadir ve Osman Alagöze, Batmazoğlu otomative, bizlere değer veren tüm Seydikemer'lilere teşekkürü minnet bilir ve hakkınızı helal etmenizi niyaz ederim. Allahaısmarladık diyerek yine sessizce geldiğimiz gibi Nevşehir 2 Noterliğine gidiyoruz. Her şey gönlünüzce olsun. Allaha emanet olun'' dedi.

Bakmadan Geçme