'NARKOTİK EĞİTİM TIRI'FETHİYE'DE

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce başlatılan 'Hedef Olma-Hedefsiz Kalma' uyuşturucuyla mücadele projesi kapsamında hazırlanan Narkotik Eğitim Tırı, Fethiye'ye geldi.

  • 817
'NARKOTİK EĞİTİM TIRI'FETHİYE'DE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi Özel Olgun Kültür Merkezi önüne park edilen tırda, vatandaşlara uyuşturucu maddelerin zararları anlatıldı.Tırın içinde özel olarak oluşturulmuş 40 metrekarelik eğitim salonundaki 12 dokunmatik ekranda, uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri yaşanmış hikâyelerle ziyaretçilere aktarıldı.

 

Tırı gezen vatandaşlar, uyuşturucu madde kullananların hikâyeleri ile uyuşturucunun sağlık ve psikolojik sonuçlarını gösteren anlatımların yer aldığı akıllı ekranlardaki videoları ilgiyle takip etti.Tırın tanıtım programına Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner yaptığı açıklamada, “Öncelikle Sayın Valimiz başta olmak üzere İl Emniyet Müdürümüze; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesindeki tırı ilçemize gönderdikleri için çok teşekkür ediyoruz. İlçemizde bağımlılıkla mücadelede İlçe Emniyet ve İlçe Milli Eğitim müdürlüklerimiz ve diğer kurumlarla işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Gençlerimizin bu tuzaklara düşmemesi anlamında bu kurumlarımız ile birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.  Bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz.İmkanı olan vatandaşlarımızın burayı ziyaret etmesini, bu illete düşenlerin ne hale geldiğini görmelerini istiyoruz. İki gün burada kalacak tırımıza tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme