Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Taşınacak

Fethiye'de bir taşınıyor bir taşınmıyor haberleriyle gündem olan Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin taşınmasında son olarak AK Parti İl Başkanı Kadem Mete açıklama yaptı. Mete, lisenin taşınmasının gerçekleşeceğini duyururken, konuyu geçtiğimiz günlerde Muğla'ya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a ilettiklerini ve Bakan Selçuk'un talimat verdiğini ifade etti.

  • 6023
Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Taşınacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, FRT TV ekranlarından Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin taşınmasıyla ilgili son noktayı koydu. FRT TV’de Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce Özel programına konuk olan AK Parti İl Başkanı canlı yayında lisenin taşınmasını isteyenlere müjdeyi verdi. Mete, geçtiğimiz gün Muğla’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a bizzat konuyu ilettiğini ve Bakan Selçuk’un konuyu bildiğini ve taşınması için talimat verildiğini söyledi. 
AK Parti İl Başkanı Kadem Mete şunları söyledi: “Şöyle bir müjde vereyim. Biz bunu defalarca hatta okul aile birliği başkanı ve ekibi ilimizde beni ziyarete geldiler. Veliler yürüyüş yapacaklarını söylediler. Kendilerinden rica ettim. ‘Lütfen böyle bir şey yapmanıza gerek yok. Biz hassasiyeti biliyoruz. İktidar Partisi Milletvekilleri, İl Başkanı olarak ben, Sayın Valimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz ile bu konuda sizinle aynı görüşteyiz. 15 tatilde de okulların tatil olmasını fırsat bilerek de taşımayı yapacağız’ diye de kendilerine söz verdim. Bu sözümü yerine getiremediğim içinde kendilerinden özür diliyorum. Bakanlığımızda biz bunu dile getirdik. Ama Ankara’dan bazı görevliler aksini düşündükleri için bu şuana kadar gerçekleştirilemedi. Biz en son Sayın Bakanımız geldiğinde konuyu tekrar kendisine arz ettik. Kendisinin de konuyu bildiğini ve taşınma konusunda bizzat kendisinin emir verdiğini söyledi. Artık herhangi bir engelleme yok. Düzenlemeler yapılıyor. Taşınma gerçekleştirilecek. Taşınmama konusu yerinde olmayan bir karardı ve sonunda çözdük diye düşünüyorum. Ben sadece velilerimizden biraz geciktiğimiz için özür diliyorum. Hazırlıklar tamamlandıktan sonra taşınmalar gerçekleştirilecek.”
 

Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Taşınacak
Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Taşınacak

Bakmadan Geçme